Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Priznanie zamilovanej speváčky: 5 rokov bola sama a plánovala si adoptovať dieťa
Zdielať na

Priznanie zamilovanej speváčky: 5 rokov bola sama a plánovala si adoptovať dieťa

Zdroj: Profimedia

Práve vtedy, keď bola so samotou zmierená a cítila sa šťastne aj bez partnera, prišiel do jej života muž, ktorý všetko zmenil. Aj jej plány o dieťati.

Úspešná a krásna speváčka Selena Gomez (31) má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov, dlho randila napríklad s Justinom Bieberom alebo The Weekndom. Poriadne dlhú dobu však nemala nikoho a postupne zistila, že je ako single spokojná. Nakoniec však stretla muža, ktorý podľa jej slov všetko zmenil. Už niekoľko mesiacov je jej partnerom známy producent Benny Blanco.

Plánovala si adoptovať dieťa 

Predtým, než zoficiálnila svoj vzťah s Bennym Blancom, bola dlhých päť rokov sama. „Veľa ľudí sa bojí samoty. Ja som asi dva roky bojovala so samotou a potom som to nejako prijala. Urobila som si plán, že keď 35 rokov nikoho nestretnem, adoptujem si dieťa,“ cituje Selenu Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Momentálne je však Selena zamilovaná až po uši a napriek tomu, že je zo svojho miláčika nadšená, jej fanúšikovia majú iný názor. Mnohí jej vypisujú, že sa k nej nehodí, vraj je škaredý, neupravený a nevyzerá na 36, ale minimálne na 50 rokov.   

Nuž, možno je Selenin frajer trochu svojský týpek, podľa všetkého je to však veľmi pracovitý a talentovaný producent, na konte má množstvo hitov, je finančne zabezpečený a vraj má tiež skvelý zmysel pre humor. Aj krásna Selena už zrejme prišla na to, že výzor nie je všetko a oveľa viac jej záleží na tom, aký je to človek. Necháme sa prekvapiť, či sa práve s ním rozhodne aj pre plánovanú adopciu...  

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Súvisiace články

Najčítanejšie