Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dá ich láske ešte šancu? Silvia Kucherenko priznala, či sa plánuje vrátiť k exmanželovi, ktorého pustili z väzenia
Zdielať na

Dá ich láske ešte šancu? Silvia Kucherenko priznala, či sa plánuje vrátiť k exmanželovi, ktorého pustili z väzenia

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Hoci mala Silvia Kucherenko množstvo nápadníkov, jej srdce napokon získal práve podnikateľ Sergej Kucherenko, za ktorého sa aj vydala. Toho však súd ešte v roku 2017 odsúdil za ekonomickú trestnú činnosť a modelka sa musela postarať nielen o seba, ale aj o ich spoločného syna...

Silvia sa nikdy netajila tým, že napriek tomu, čo sa stalo, vždy stála pri svojom exmanželovi a bojovala za jeho prepustenie. Žiaľ, neúspešne a Sergej sa dostal na slobodu až pred pár dňami. Bývalí partneri majú dobrý vzťah, preto nie div, že jeho prvé kroky smerovali práve k blondíne domov. 

Sergej tu prekvapil svojho syna Alexandra a otec so synom sa veľmi emotívne zvítali, čo dojalo tisíce Slovákov. Aj preto mnohé romantické duše začali špekulovať o tom, že by sa Silvia so Sergejom mohli dať opäť dokopy. Dá mu ešte šancu? "To, že spolu vieme pekne fungovať ako rodičia, je niekedy viac ako pár... Vaše želanie je, aby som sa vrátila k Sergejovi. To je všetko pekné. Ja som v prudkej realite musela žiť 8,5 roka a nejako som si na to zvykla. Ja viem, že ste mnohé fatalistky, ale keď ste roky odkázaná sama na seba, na snívanie nemáte ani čas ani chuť. Roky sa živím a fungujem sama a som za to vďačná. To obdobie ma veľa naučilo, ale aj vzalo, aj dalo... Rada pomôžem, keď môžem, ale ostávam slobodná," priznala Kucherenko, že návrat k exmanželovi neplánuje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie