Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Promi Slovenka prehovorila o mužových neverách: Úprimný odkaz milenkám
Zdielať na

Promi Slovenka prehovorila o mužových neverách: Úprimný odkaz milenkám

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Pred pár dňami hviezdila v Nákupných maniačkach, kde zaujala nielen svojím šatníkom, ale aj výzorom. Lela Ceterová sa však okrem extravagantného módneho vkusu zviditeľnila aj talianskym manželstvom s českým zápasníkom Karlosom Vémolom.

Hoci sú spolu len šesť rokov, za ten čas si stihli preskákať kadečím. Okolo českého zápasníka sa vždy točilo veľa pekných žien, ktorým vôbec neprekážalo, že ja zadaný. Nie je to tak dávno, čo sa našlo hneď niekoľko žien, ktoré verejne priznali, že s ním mali pomer...

O nich sa napokon dozvedela aj Karlosova manželka Lela. Hoci v minulosti to vyzeralo tak, že sa dvojica rozíde a kráska sa od športovca aj odsťahovala, napokon vždy k sebe našli cestu späť. Pre český web super.cz Lela prvýkrát prehovorila o tom, ako aféry vnímala a čo si o spomínaných ženách myslí. "Sme verejne známi ľudia, o to je to horšie. Ľudia milujú šou. Nechápem tie ženy, že sa potrebujú zviditeľňovať na takýchto veciach. Je to úbohé a plytké," priznala. Ako sa im napokon podarilo s aférami sa vysporiadať? "Som racionálna žena. Každý muž robí chyby. Aj takí muži, o ktorých by si to nikdy nepovedala. Ide o to, ako sa k tomu postavia muž aj tá žena a či sú natoľko silní ako partneri a manželia. A dokážu to prekonať. My sme to vždy prekonali, ešte nás to zblížilo. Sme silný pár. To je sila lásky," dodala Lela. 

Súvisiace články

Najčítanejšie