Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Odkedy Alexandra ukázala manžela, ľudia jej nedajú pokoj: Vraj ženu ako ja, nemôže ľúbiť!
Zdielať na

Odkedy Alexandra ukázala manžela, ľudia jej nedajú pokoj: Vraj ženu ako ja, nemôže ľúbiť!

Zdroj: TikTok/alexandrairenerodriguez

Mladá žena nechápe, ako môžu byť ľudia takí krutí. Pre jej kilá navyše ju dookola urážajú a dokonca neveria, že jej manžel ju skutočne miluje.

Vo svojom videu sa Alexandra Rodriguez podelila o niektoré urážlivé komentáre, ktoré dostáva od cudzích ľudí. Tí narážajú na jej postavu a nechápu, že aj ženu s nadváhou by niekto “normálny” mohol naozaj milovať, píše The Sun.

Tučné ženy si nezaslúžia lásku?  

“Hovoria mi, že tučná žena ako ja, nemôže mať takého sympatického manžela...” posťažovala sa Alexandra. Mnohí jej v komentároch dokonca píšu, že ju určite podvádza, alebo že je s ňou kvôli peniazom, podľa iných zase musí mať úchylku - slabosť pre ženy s nadváhou.

@alexandrairenerodriguez

Saying goodbye to 2023 is bittersweet. As many obstacles we faced this year, including our miscarriage, it showed me how strong and beautiful my support system is. I’m so grateful. ❤️ 2024, i have high hopes for you ?

♬ 오리지널 사운드 - minlee 민리

 

Alexandru to na jednej strane štve, ako môžu cudzí ľudia hodnotiť niekoho, koho vôbec nepoznajú, ale na druhej strane im v ďalšom videu dala jasne najavo, že je nad vecou. Ako to s ich láskou je naozaj, vedia iba oni dvaja.  

Pod videom sa zhromaždilo napokon aj množstvo podporných komentárov, ktorí dvojici lásku prajú a Alexandre poďakovali že jej odvahu čeliť nepríjemným hejterom. Veď každý človek si zaslúži lásku bez ohľadu na to, koľko váži, no nie?   

TikTok/alexandrairenerodriguez

 

@alexandrairenerodriguez

my love

♬ Golden Hour: Piano Version - Andy Morris

Súvisiace články

Najčítanejšie