Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
6 najpríťažlivejších znamení: Muži týmto ženám padajú k nohám
Zdielať na

6 najpríťažlivejších znamení: Muži týmto ženám padajú k nohám

Zdroj: Pixabay.com

Nie nadarmo sa hovorí, že ženu robí atraktívnou to, čo vyžaruje. Rozhodne nemusíte byť kráľovnou krásy, aby ste opačné pohlavie očarili. Niekedy stačí, že ste sa narodili v tom správnom znamení zverokruhu...

Každá žena je svojim spôsobom krásna a atraktívna, no podľa astrológov existujú niektoré znamenia, ktoré sú pre opačné pohlavie o niečo príťažlivejšie ako tie ostatné. Našli ste sa medzi nimi? 

Vodnár

Sú atraktívne nielen vzhľadom, ale aj povahou. Príťažlivá pre mužov je najmä ich úprimnosť a otvorenosť, keďže sa na nič nehrajú, nemajú potrebuje pred inými niečo skrývať alebo ľuďmi manipulovať. 

 Baran

Sú divoké, vášnivé, ťažko im odolať a dokážu dosiahnuť to, čo si zaumienili. Dominantní muži však u nich nemajú šancu, keďže sú rodené vodkyne a presne tak sa správajú aj vo vzťahu. 

Pixabay.com

Blíženci

Vedia majstrovsky komunikovať a v spoločnosti ich tak ľahko neprehliadnete. Sú veľmi spoločenské, zábavné a je to práve ich úsmev a humor, ktoré sú na nich také príťažlivé. Keď sa s nimi rozprávate, máte pocit, že ich dokonale poznáte. 

Lev

Sú očarujúce a sú rady stredobodom pozornosti. Mužov priťahujú najmä sebavedomím, odvahou a dominantným správaním. Majú zmysel pre humor a svoju dobrú náladu dokážu veľmi ľahko preniesť na hocikoho. 

Pixabay.com

​Škorpión

Vedia byť hravé a srší z nich sexepíl. Mužov však na nich priťahuje práve tajomnosť a nepredvídateľnosť. V samotnom vzťahu sú však žiarlivé a ich partner pri nich stráca svoju slobodu...

Strelec

Sú spoločenské, nezávislé, sebavedomé a rady flirtujú. Tieto ženy nestrácajú čas s niekým, kto im za to nestojí. Ak však nájdu vhodného partnera, dokázali by im zniesť aj modré z neba...

Súvisiace články

Najčítanejšie