Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vďaka podobe so slávnou speváčkou je na roztrhanie: Žiadajú ma o ruku a ponúkajú mi tisíce za noc
Zdielať na

Vďaka podobe so slávnou speváčkou je na roztrhanie: Žiadajú ma o ruku a ponúkajú mi tisíce za noc

Zdroj: Profimedia

Napriek tomu, že je šťastne vydatá, muži ju neustále obletujú a sú ochotní zaplatiť majland, aby s nimi strávila aspoň jedinú noc. Neskutočná podoba so svetovou hviezdou ich priťahuje ako magnet.

35-ročná Juliana Machado Sotinho z Brazílie sa stala vďaka podobe s Beyoncé hotovou senzáciou. Muži ju neustále pozývajú na rande, dostala dokonca niekoľko ponúk na sobáš a jeden muž jej dokonca chcel zaplatiť 20-tisíc libier za jedinú noc, ktorú by s ním strávila, píše Daily Star. Juliane to síce lichotí, ale je šťastne vydatá, má veľkú rodinu a preto iné vzťahy nerieši.

„V minulosti mi občas niekto len tak povedal, že vyzerám ako sestra Beyoncé. Neriešila som to a zasmiala som sa tomu. Keď som si ale v roku 2019 založila účet na Instagrame a začala pridávať svoje fotografie, ľudia kvôli môjmu vzhľadu začali šalieť. Najprv si mysleli, že som naozaj Beyoncé a nechceli veriť, že to tak nie je,“ povedala Juliana, ktorá sa začala líčiť a upravovať ako slávna speváčka, vďaka čomu je čoraz populárnejšia.  

Profimedia

Jej fanúšikov stále fascinuje neskutočná podoba s Beyoncé a o stretnutie ju žiadajú nielen muži, ale aj ženy, ktoré slávnu speváčku obdivujú. Juliana zatiaľ nemá v pláne plniť takéto želania svojim fanúšikom, no zároveň priznala, že finančná odmena, ktorú jej ponúkajú napríklad za večeru, ju láka.  

„Mám šesť detí a som ženou v domácnosti a som takto spokojná. Už ma oslovili aj rôzne firmy, aby som s nimi spolupracovala práve kvôli podobnosti s Beyoncé, ale zatiaľ to odmietam. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť,” dodala príťažlivá Julia.   

Súvisiace články

Najčítanejšie