Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vydrží vám láska naveky? Čiary na vašej dlani prezradia, aké vás čaká manželstvo
Zdielať na

Vydrží vám láska naveky? Čiary na vašej dlani prezradia, aké vás čaká manželstvo

Zdroj: Profimedia

Aký je váš postoj k láske, k životu vo dvojici a k manželstvu? Tieto znaky na vašej dlani vám prezradia, aká vás čaká budúcnosť.

Manželská alebo vzťahová čiara odráža predovšetkým situáciu vášho manželského života, postoj k partnerovi a všeobecne k láske.

Táto čiara môže byť len jedna, môže ich byť viac a dokonca nemusíte mať žiadnu. Neľakajte sa, ak zistíte, že vaša čiara nie je ideálna. Táto linka sa zvyčajne mení tým, čo prežívate. O dobré a šťastné manželstvo sa treba usilovať neustále, bez ohľadu na to, čo zistíte! 

Kde sa nachádza čiara manželstva? 

Miesto, ktoré vám prezradí viac o tom, čo vás v manželstve čaká, sa nachádza na vašej ľavej ruke tesne pod malíčkom. Práve tam hľadajte jednu alebo viac čiar a zistite, ako na tom ste.

Čo znamená, ak ju nemáte? 

Ak nemáte žiadnu manželskú čiaru, neznamená to, že nemáte túžbu milovať, len je pre vás táto téma momentálne vzdialená. Možno sa momentálne zameriavate viac na koníčky či budovanie kariéry. Ľudia mladší ako 20 rokov tiež často manželskú čiaru ešte nemajú. Časom a pribúdajúcim vekom sa pravdepodobne táto čiara objaví. Ak už žijete v manželstve a túto čiaru na dlani nemáte, môže to znamenať veľmi chladný vzťah medzi vami. 

Veľa čiar 

Ak sa na vašej ruke pod malíčkom nachádza veľa čiar manželstva, znamená to, že máte veľa obdivovateľov opačného pohlavia. Ak je jedna z čiar viditeľne dlhšia, čaká vás šťastné manželstvo. 

Čiara v hornej časti 

Ak máte čiaru manželstva vyššie, pravdepodobne vstúpite do manželstva po 30-tke, možno aj oveľa neskôr, ale bude to veľmi dobrý krok. Tešte sa na dokonalého partnera. 

Čiara v dolnej časti 

Ak sa vaša čiara manželstva nachádza nižšie. Pravdepodobne sa vydáte už veľmi skoro, okolo 20. roku. 

Čiara uprostred 

Vás čaká svadba okolo 30-tky, ale vaše manželstvo bude skôr priemerné. 

Dlhá čiara 

Ak ju máte, čaká vás v živote len jedna skutočná láska, ale zato tá pravá a trvácna. Vaše manželstvo bude plné radosti, spokojnosti a úprimnej lásky, ktorú vám bude aj okolie veľmi priať. 

Tvar hviezdy 

Ak čiary manželstva križujú tak, že pripomínajú hviezdu, znamená to, že vás vzťah bude veľmi kvalitný. To platí nielen na manželstvo ale aj na vzťah pred ním. Ženy s takouto hviezdou sú všeobecne u mužov veľmi obľúbené. 

Čiara smerujúca nahor 

Ak ju máte, znamená to, že veľmi túžite po svadbe. Netlačte na pílu, určite sa jej čoskoro dočkáte a vaše manželstvo bude plné lásky. 

Čiara smerom dolu 

Pravdepodobne ste veľmi nervózny typ človeka a ste príliš často v strese, nedokážete sa uvoľniť. Kladiete tiež obrovské nároky na partnera, čo môže váš spoločný život negatívne ovplyvniť. 

unsplash/alvin-mahmudov

 

Súvisiace články

Najčítanejšie