Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zaľúbená dvojica čelí obrovskej kritike: Neprekáža im, že vyzerajú ako otec s dcérou?
Zdielať na

Zaľúbená dvojica čelí obrovskej kritike: Neprekáža im, že vyzerajú ako otec s dcérou?

Zdroj: Instagram/thetravelingborgmans

Obaja svorne tvrdia, že vek je len číslo a na rozdiel od všetkých ostatných, oni svoj vekový rozdiel absolútne neriešia. Viete si predstaviť žiť v takomto vzťahu?

29-ročná Kelsey Lynne Bryson pravidelne zverejňuje príspevky na sociálnych sieťach aj so svojím manželom, za čo pravidelne čelí obrovskej kritike. Dôvodom je obrovský, až 27-ročný rozdiel páru, informuje The Sun.

Mladá žena zverejňuje rôzne videá a zážitky z ich rodinného života, aby tak aj ostatným ukázala, že ak sa dvaja ľúbia, vekový rozdiel pri tom vôbec nie je podstatný. Hoci majú manželia spolu aj dieťa, ľudia Kelsey neveria, že jej city sú naozaj úprimné a pravidelne ju označujú za zlatokopku.

“Ľudia sa ma vždy pýtajú, či je môj otec, už to neriešim. Ale je na dôchodku, takže môžeme spolu veľa cestovať,” pochvaľuje si mladá žena, ktorá sa pravidelne chváli cestovateľskými zážitkami so svojou rodinou.  

Aj keď manželia sú spolu už vyše sedem rokov a majú spolu syna, pod ich príspevkami na sociálnych sieťach sa pravidelne kopia kritické komentáre. Mnohí ľudia si však rodinu zastalo a vyjadrilo im podporu.   

"Zlatko, vek je len číslo. Ak sa milujete, na ničom inom nezáleží,” napísal im jeden z mnohých.  

Čo na takýto veľký vekový rozdiel v manželstve hovoríte vy? Viete si to predstaviť?  

@thetravelingborgmans Stating facts #agegapcouple #agegap #happilymarried #agegapmarriage #beach #beachvibes #humor #tiktokhumor #tiktoktrends ♬ Little Life - Cordelia
@thetravelingborgmans Honeymoonin in Charleston—-> back home with our baby in Nashville?? #honeymoon #mrandmrs #getonBORGman #foryoupage #CowboyBebop #ASOSChaoticToCalm ♬ Magic In The Hamptons - JK Jones

Súvisiace články

Najčítanejšie