Oblačno
13°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Luxusná spoločníčka Nikola priznala, kto všetko si ju už zaplatil: V posteli mala známeho hokejistu, hercov aj modelku
Zdielať na

Luxusná spoločníčka Nikola priznala, kto všetko si ju už zaplatil: V posteli mala známeho hokejistu, hercov aj modelku

Zdroj: facebook/nikolkalaub

Zarába si ako príležitostná herečka, no má aj skúsenosti ako luxusná spoločníčka. Česká televízna hviezdička Nikola Lauberová priznala, že si za jej služby zaplatili už aj známe osobnosti.

Nikola je mladá influencerka, ktorá už koncom januára vstúpi do ringu s inou hviezdičkou v populárnej zápasníckej šou v Česku. Ešte predtým však strhla na seba pozornosť práve tým, čím si zarába na živobytie. 

​​Nikola si okrem rôznych hereckých príležitostí totiž zarába aj ako luxusná spoločníčka. Pre česká web super.cz priznala, že nemala núdzu ani o známe tváre, ktoré už jej služby vyhľadali. "Jeden známy športovec, ktorý asi každému hneď napadne. Už mal pár kauzičiek, hokejista. Potom jedna vydatá pani z fotomodelingu, ktorá sa zaoberá aj iným oborom. Tam už bola tiež nejaká kauzička, keď sa objavili videá na internete. No a potom herci z nekonečných seriálov a tak ďalej," vymenúva svojich klientov, ktorých identitu však nechce prezradiť. 

Čiernovláska dokonca priznala, koľko za svoje služby inkasovala. "Hodina stála 100 eur, no my sme z toho mali polovicu. To bolo veľmi málo, teraz mi to dochádza. Vtedy som bola mladá a v devätnástich to boli pre mňa veľké peniaze. Dokopy mi to hodilo aj 4000 eur mesačne. Neskôr mi to začala vadiť, postupne som prišla k rozumu a povedala som si, prečo by som mala súložiť s celou Prahou, keď to môžem robiť inak. Chodiť za vyššie sadzby a mať menej klientov. Tak som začala navyšovať. Je to lepšie, ako deliť sa s klubom," priznala pre spomínaný web Nikola. 

Súvisiace články

Najčítanejšie