Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Ktorým 3 dvojiciam bude tento rok láska priať? Tieto páry zverokruhu čakajú hotové zázraky!
Zdielať na

Ktorým 3 dvojiciam bude tento rok láska priať? Tieto páry zverokruhu čakajú hotové zázraky!

Zdroj: unsplash/andrik-langfield

Našli ste už svoju spriaznenú dušu, človeka, s ktorým si absolútne rozumiete a dokonale vás dopĺňa? Ak áno, možno práve vy toto spojenie ešte viac prehĺbite a čaká vás rok plný nekonečnej lásky.

Ak ste niekoho takého už našli, môžete si gratulovať! Tieto znamenia zverokruhu zažijú, čo sa týka lásky, hotové zázraky a definitívne sa utvrdia v tom, že naozaj našli svoju spriaznenú dušu. Ktoré sú to? 

Aj sestra Simony Krainovej je šťastne zamilovaná. jej vysnívaný muž pochádza zo Slovenska...

Baran a Škorpión

Váš vzťah bude vzrušujúci, plný zmyselnosti a príťažlivosti. Ak sa medzi vami vyskytnú aj nejaké prekážky, ktoré sa budú zdať, že sú neprekonateľné, vám sa ich akoby zázrakom podarí zdolať. Mali ste ostatné mesiace mali pocit, že medzi vami vyhasla povestná iskra? Tak tá sa opäť zapáli... Ak máte spoločné hodnoty a ciele, je takmer isté, že vždy nájdete spoločnú reč a budete sa vedieť dohodnúť. 

Pixabay.com

​Strelec a Býk

Medzi pármi, ktoré pozostávajú z týchto dvoch znamení, funguje veľká príťažlivosť a chémia. To, čo možno začalo ako "priateľstvo s výhodami", sa veľmi ľahko premení na vážny a vášnivý vzťah. Tento rok však bude pre nich akýmsi testom, či obaja dokážu svoje záväzky voči sebe aj dodržať. Ak áno, jeden v druhom nájdu pomyselný magický druh oddanosti, čo ich len utvrdí v tom, prečo dokážu spolu tak dobre fungovať. 

Váhy a Lev

Lev ukáže váhavým Váham, ako sa poriadne odviazať! A to sa im bude veľmi páčiť... V roku 2024 vás čaká neuveriteľné množstvo vzrušujúcich chvíľ a obaja konečne na vlastnej koži pocítite, aké to je mať po boku spriaznenú dušu. Čakajú vás mesiace plné spoločného cestovania, romantiky a dôverností...



Súvisiace články

Najčítanejšie