Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vydala sa za dubajského milionára, ktorý jej splní každé želanie, no má to háčik: TOTO musí pre neho robiť
Zdielať na

Vydala sa za dubajského milionára, ktorý jej splní každé želanie, no má to háčik: TOTO musí pre neho robiť

Zdroj: instagram/soudiofarabia

Soudi žije rozprávkový život, ktorý by brala nejedna žena. Britka sa vydala za boháča, vďaka ktorému žije luxusný život v Dubaji. Čo všetko musí preto robiť? Odpadnete!

Užíva si život plnými dúškami! Soudi po boku svojho manžela Jamala žije v luxuse a môže si dovoliť veci, o ktorých sa iným ani len nesníva. Nie je to však zadarmo...

Aj Jasmina s Rytmusom našli svoj druhý domov v Dubaji, kde si život pochvaľujú...

​Soudi na sociálnych sieťach ukazuje svoj život po boku dubajského milionára presne taký, aký je. A manžel jej dopraje len to najlepšie! Kráska sa stravuje v top reštauráciách, chodí neustále nakupovať, navštevuje kaderníka, nechtárku aj kozmetičku. Pritom nemusí pohnúť ani prstom... Pre mnohé ženy presne takto vyzerá dokonalý život. Soudi však priznala, čo všetko musí pri boháčovi strpieť. "Musela som si zvyknúť na kultúrne rozdiely medzi nami... Ako influencerka ukazujem svoju tvár na sociálnych sieťach, čo miestne ženy nerobia, takže na tom sme sa museli dohodnúť a jeho rodina si musela zvyknúť. Ťažko som si zvykala, že Jamal je neustále zaneprázdnený a pracuje. Veľa času trávim sama a musím sa nejako zamestnať. Zložité pre mňa bolo aj to, že vždy musím vyzerať bezchybne. Jamal totiž stretáva veľmi dôležitých ľudí a musím byť reprezentatívna," opísala Saudi svoj život. Rovnako priznala, že ak tu nemáte najnovšie kabelku, stane sa z vás vyvrheľ spoločnosti...Menili by ste s ňou?

@soudiofarabia Just out here living my best life ✌? #fyp #bae #relationship #dubai #trending #foryoupage #emirati ♬ Skenny beatz - لونگین ?

@soudiofarabia If money cant buy happiness, what about love? ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

@soudiofarabia An update ablout my marriage… #dubai #millionaire #ksa #fyp ♬ original sound - Soudi?? & Jamal??

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Soudi✨ (@soudiofarabia)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Soudi✨ (@soudiofarabia)

Súvisiace články

Najčítanejšie