Polojasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Halle Berry našla lásku svojho života až po 50-tke: Neuveríte, ako sa s ním herečka zoznámila!
Zdielať na

Halle Berry našla lásku svojho života až po 50-tke: Neuveríte, ako sa s ním herečka zoznámila!

Zdroj: Profimedia

Je slávna, úspešná, neskutočne sexi a hoci sa okolo nej vždy motalo veľa mužov, vzťahy jej nevychádzali, je dokonca trikrát rozvedená. Exotickú krásku si nakoniec osudová láska našla.

Nenechajte si ujsť Halle Berry vo filme James Bond: Dnes neumieraj už tento piatok o 22:45 na JOJke!

Halle Berry (57) randila s mnohými slávnymi hercami aj športovcami, má za sebou tri rozvody a dva z nich s otcami svojich detí, ktorí ju navyše neváhali obrať o kopec peňazí.

Hoci o deti - dcéru Nahly Ariely (15) a Macea-Roborta (10) sa stará predovšetkým ona, obaja si vysúdili tučné výživné. Berry s podmienkami súhlasila, zjavne to chcela mať čím skôr za sebou a túži všetok svoj čas a energiu venovať svojmu priateľovi Vanovi Huntovi (53), ktorého nazýva láskou svojho života a spriaznenou dušou, píše magazín hola.com.  

Profimedia

Osudová láska 

Herečka Halle Berry (57) a hudobník Van Hunt (53) potvrdili, že tvoria pár ešte v roku 2020 a odvtedy si pravidelne nielen vyznávajú lásku, ale často ich vidieť aj na verejnosti. Zaľúbencov už niekoľkokrát načapali paparazzi na romantických prechádzkach, spolu navštevujú múzeá a galérie a vychutnávajú si kulinárske špeciality New Yorku. Často ich vidno aj v rôznych mestských kluboch a baroch. Sú jednoducho nerozluční a zjavne spolu trávia všetko voľný čas.  

"Cítim sa jednoducho naplnená. Vo svojom živote som teraz romanticky šťastná, ako matka, ako umelkyňa. V prvom rade sa treba postarať o seba, pretože nemôžem byť dobrou matkou, ak nie som bytostne šťastná a necítim sa byť sama sebou," povedala o vzťahu s Huntom herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Ako sa títo dvaja zoznámili?  

Herečka len nedávno prezradila, že sa prvýkrát stretli počas pandémie, pričom sa štyri mesiace poznali cez telefón. Berry povedala, že tento vývoj je niečo, čo nikdy predtým nezažila, a ukázalo sa, že je kľúčovým v ich chémii a vzťahu.  

„Boli sme nútení nechať spojiť najskôr iba naše mozgy a zistiť, či máme spojenie predtým, ako sa naše telá rozhodli zapojiť,“ povedala herečka v jednom z rozhovorov. "Nikdy predtým som to takto neurobila. Skôr ako jeho fyzickú podobu, som najskôr milovala jeho myseľ a reč,” dodala zamilovaná herečka. Snáď jej to už tentokrát vydrží!   

View this post on Instagram

A post shared by van hunt (@vanhunt)

Súvisiace články

Najčítanejšie