Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
5 vecí, ktoré na svojom tele nemusíte skrývať: Ženy, muži si na vás tieto nedokonalosti nevšímajú
Zdielať na

5 vecí, ktoré na svojom tele nemusíte skrývať: Ženy, muži si na vás tieto nedokonalosti nevšímajú

Zdroj: Pixabay.com

Ak sa na svojom tele všemožne snažíte zakryť všetky nedostatky len preto, aby ste sa páčili mužom, robiť to vôbec nemusíte! Prečo? Mnohé nedokonalosti totiž oni na ženskom tele vôbec neriešia... Ktoré?

Asi každá žena nájde na svojom tele nejaký kúsok, a ktorým nie je spokojná. Preto sa ho snaží zamaskovať, a to najmä preto, aby sa mužom páčila. Vedeli ste, že oni faldy alebo vyrážky vôbec neriešia?

Natália Germani ukázala v jej ostatnom filme aj svoje ženské krivky. Aké to bolo pre ňu?

Muži pre český web blesk.cz priznali, ako to majú s nedokonalosťami, ktoré ženy bežne na seba riešia. ​Ak vás trápia nejaké tie faldíky alebo celulitída a hanbíte sa za ne, nemusíte! Väčšina mužov ich totiž na ženách prehliadne a nevadia im. Dôležité je podľa nich práve vyžarovania a sebavedomie. Rovnako to platí aj s prsiami. Je im úplne jedno, či sú malé alebo veľké. Dôležité je to, ako v konkrétnom outfite ukážu! Neznáme to však to, že by ste ich mali za každú cenu odhaľovať. Nevadí mi ani to, ak nie je žena na intímnych partiách dohladka vyholená. Rozhodne by sa však mala o seba starať a byť čistotná. Neprekážajú im ani rôzne jazvy alebo výrazné materské znamienka, s ktorými majú mnohokrát väčší problém práve ženy. Rovnako neriešia ani menšie vrásky, ktoré rokmi každému pribúdajú. Skôr ich odpudzujú prehnané omladzovacie zákroky, ktoré vám tvár zbytočne znehybnia. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie