Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Verešovej priznanie mnohých prekvapilo: Takto sú na tom s mužom po 16 rokoch manželstva
Zdielať na

Verešovej priznanie mnohých prekvapilo: Takto sú na tom s mužom po 16 rokoch manželstva

Zdroj: Profimedia

Modelka sa pred časom rozpísala o ich dlhoročnom manželstve na sociálnej sieti a rozhodne nepredstierala, že je to u nich vždy dokonalé.

Modelka Andrea Verešová (43) o vzťahu s manželom Danielom Volopichom (59) hovorí minimálne, no teraz nechala prostredníctvom sociálnej siete nahliadnuť do ich vzťahu a úprimne napísala, aký je recept na tak dlho trvajúce manželstvo, informuje aj český Blesk.

„Dokonalé páry ani dokonalé osoby neexistujú. Ale viete, čo existuje? Existujú odvážni ľudia, ktorí sa rozhodnú milovať, ktorí sa rozhodnú otvoriť svoj svet, srdce aj napriek všetkým prekážkam a okolnostiam,“ myslí si Andrea, ktorá Danielovi povedala ÁNO v roku 2007 na zámku Kynžvart pri Mariánskych Lázních.   

„Mať vzťah znamená, nájsť niekoho, kto si vás váži. Kto vás miluje takú, aká ste. Komu na vás záleží. Kto vám rozumie. Kto je hrdý na to, že vás našiel. Kto je vám aj napriek pokušeniu a príležitosti verný a vyberá si vás každý deň. A hlavne, vzťah majú vždy tvoriť dvaja rovnocenní,“ dodala Verešová na sociálnej sieti.

Netrvalo dlho a svoj názor okrem iných napísal aj miliardár Richard Chlad (61), ktorý si len pred pár dňami vzal za manželku Annu-Mariu Kánsku (30). „Dokonalé pary existujú! Ste toho dôkazom! Máme Vás radi a páčite sa nám! Nabudúce napíšem nejaký hejtík, nech vás s Danom veľmi nechválim!“ dodal s humorom.  

Nuž, 16 rokov manželstva naozaj nie je málo, nech im to klape aj naďalej! 

Súvisiace články

Najčítanejšie