Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Aj po rokoch sa ľúbia, no spája ich aj láska k botoxu: Celebritný pár prirovnávajú k voskovým figurínam
Zdielať na

Aj po rokoch sa ľúbia, no spája ich aj láska k botoxu: Celebritný pár prirovnávajú k voskovým figurínam

Zdroj: Profimedia

Je pekné vidieť, že aj medzi celebritami sa nájdu páry, ktoré sú šťastné aj po dlhých rokoch, no pri tejto celebritnej dvojici si mnohí neodpustili posmešné komentáre. Dôvodom je to, že obaja sa zjavne až príliš obávajú starnutia.

Oscarová herečka Nicole Kidman (56) sa so svojím manželom, spevákom Keithom Urbanom (56), pred pár dňami zúčastnili na slávnostnom odovzdávaní cien umelcov CMA Awards v americkom Nashville, informuje Daily Mail. Hoci z páru na prvý pohľad vyžarovala láska a dokonalé šťastie, ľudia ich zaplavili množstvom negatívnych komentárov. Pozrite sa, prečo!

Nicole Kidman po rozvode s Tomom Cruisom (61) druhýkrát vydala za známeho austrálskeho country speváka  Keitha Urbana a je vidieť, že to medzi nimi iskrí aj po rokoch.  

“Stretla som ho až neskôr v živote a bola to tá najlepšia vec, aká sa mi kedy stala,” vyjadrila Nicole v minulom roku v rozhovore pre CBS Mornings. Pár v lete oslávil už 17. výročie sobáša a počas tých rokov Keith písal najmä piesne venované svojej manželke, vrátane skladby s názvom The Fighter. 

Dvojica má dve dcéry - Sunday Rose (15) a Faith Margaret (12), pričom Nicole má tiež dve dospelé deti - sabellu (30) a Connora (28), ktorých si adoptovala ešte s bývalým manželom Tomom Cruisom. 

Vždy, keď sa celebritní manželia objavia v spoločnosti, dajú si záležať aj na svojich outfitoch, v ktorých zabodovali aj tentokrát.  

Profimedia

Žiaľ, ľudia viac ako ich originálne outfity okomentovali ich tváre, ktoré prezrádzajú, že majú buď spoločného plastického chirurga, alebo to obaja preháňajú s botoxom. Hoci Nicole sa dávnejšie vyjadrila, že s ním už prestala, je zjavné, že sa snaží starnutie brzdiť ako sa dá.   

„Vyzerajú ako mimozemšťania z planéty Botox,“ stálo v jednom z komentárov pod ich fotografiami z akcie.  

„Jej tvár teraz vyzerá širšia ako jej hruď, čo je smutné, pretože by bola stále krásnou ženou, keby nechala svoju tvár prirodzene starnúť,“ okomentovala ďalšia čitateľka.  

Ďalší sa pridali a dodali, že obaja vyzerajú ako z múzea voskových figurín...   

View this post on Instagram

A post shared by Celebsbrands (@celebsbrands)

Súvisiace články

Najčítanejšie