Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Spomínate si na milostný príbeh Mariny a jej nevlastného syna? Pozrite sa, ako manželia žijú dnes
Zdielať na

Spomínate si na milostný príbeh Mariny a jej nevlastného syna? Pozrite sa, ako manželia žijú dnes

Zdroj: Profimedia

Nad ich bizarným vzťahom ľudia iba krútili hlavami, no oni dokázali, že sa skutočne ľúbia a nejde o žiaden chvíľkový ošiaľ. Takto si dnes nažívajú!

Ruská influencerka Marina Balmaševová (37) vzbudila pred pár rokmi na sociálnych sieťach obrovský rozruch. Žila totiž s Alexeyom, ktorý mal z predchádzajúceho vzťahu už 7-ročného syna Vladimíra. Toho mu potom pomáhala vychovávať, a navyše si spoločne adoptovali ešte päť detí, pripomína denník Mirror. Nuž, tu sa však tento príbeh ani náhodou nekončí...

Taká netradičná rodinka 

Keď mal Vladimír 19, začal si pomer s nevlastnou matkou pomer a hoci to bolo poriadne bizarné, šialene sa do seba zamilovali. 

„Nehanbili sa mať sex, ani keď som bol doma,“ rozčúlil sa Marinin bývalý muž, keď ich vzťah odhalil. „Utekala z našej spálne do postele môjho syna, zatiaľ čo som ja spal. Potom sa pokojne vrátila a ľahla si vedľa mňa, akoby sa nič nestalo,“ povedal zhrozene.

Marina od svojho manžela potom utiekla aj s nevlastným synom Vladimírom, za ktorého sa napokon v roku 2020 aj vydala. Pred dvomi rokmi sa im narodila dcérka a v tomto roku sa im narodil aj spoločný synček.  

Podľa Mariny bolo prvé manželstvo v poriadku, svojho muža ale nemilovala a skutočnú lásku prežíva až teraz s Vladimírom, ktorý je 15 rokov mladší a niekoľko rokov mu bola mamou.  

„Prvé manželstvo trvalo 12–13 rokov. Nepamätám si presne a už na tom ani nezáleží. Niekedy zistíte, že k tomu druhému vlastne nič necítite,“ vysvetlila Marína, ktorá si užíva rodinné šťastie a kritikou okolia sa už jednoducho nezaoberá.  

Súvisiace články

Najčítanejšie