Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zaľúbencom sa posmievajú kvôli výzoru a lásku im neveria: Vaše kruté slová nás nerozdelia!
Zdielať na

Zaľúbencom sa posmievajú kvôli výzoru a lásku im neveria: Vaše kruté slová nás nerozdelia!

Zdroj: Profimedia

Dvojica sa od tých bežných párov líši síce na prvý pohľad, ale okrem fyzických rozdielov sú úplne rovnakí, ako ostatní. Hoci ich výsmech a nepríjemné pohľady zraňujú, rozhodne to na ich láske nič nezmení.

Cait (22) a Guy (32) sa osobne stretli v máji 2022, dovtedy si pravidelne písali cez sociálne siete. Dvojica sa do seba takmer okamžite zamilovala a hoci sú spolu nesmierne šťastní, pravidelne čelia hejterom, ktorí ich kvôli výškovému rozdielu kritizujú, píše Daily Star.

Cait trpí achondropláziou, ktorá je charakteristická abnormálnym rastom kostí, ktorý sa prejavuje malou postavou s disproporčne malými rukami a nohami, veľkou hlavou a charakteristickými črtami tváre so zaobleným čelom a nevyvinutým koreňom nosa. 

Keďže meria iba necelých 120 centimetrov, vyzerá pri svojom priateľovi ako malé dieťa, čo im spôsobuje pravidelne nepríjemnosti.   

Profimedia

"Spočiatku niektorí z mojich blízkych priateľov a rodiny pochybovali o Guyovej láske ku mne. Niektorí sa dokonca obávali, že ma Guy nejakým spôsobom využíva, no zdal sa im byť príliš dobrý na to, aby to bola pravda," povedala Cait a dodala, že v minulosti mala naozaj zlé vzťahové zážitky a tak obavy jej blízkych boli na mieste. Keď ho spoznali bližšie, zistili, že jeho city sú úprimné a odľahlo im.   

"Od ľudí sme dostali niekoľko skutočne hrozných komentárov namierených na mňa a na môj vzhľad. Najhoršie komentáre boli tie, v ktorých ľudia obviňovali Guya z fetovania. Iba tak vraj môže milovať dievča ako som ja..." Vymenovala Cait.

View this post on Instagram

A post shared by Cait (@asliceofcait)

Našťastie, po stretnutí s Guyom bola Caitina rodina pre oboch oporou. Jej rodičia si s ním dobre rozumejú a prajú im šťastný a stabilný vzťah.   

"Pokiaľ sme obaja spolu šťastní, na ničom inom nezáleží, " dodali na záver zaľúbenci, ktorí si kritiku okolia jednoducho nevšímajú a sú príkladom toho, že láska nepozná rozdiely a zaslúži si ju úplne každý! 

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Cait (@asliceofcait)

Súvisiace články

Najčítanejšie