Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ako celkom jednoducho nájsť partnera, ktorý sa k vám najviac hodí? Toto zafunguje u každého
Zdielať na

Ako celkom jednoducho nájsť partnera, ktorý sa k vám najviac hodí? Toto zafunguje u každého

Zdroj: unspash.com/ Annette Sousa

Ako si nájsť životného partnera, ktorý by sa k vám najlepšie hodil? Kľúčomlaska môže byť aj toto!

Staroveké učenie hovorí o tom, že náš život, emócie aj to, čo robíme, ovplyvňujú štyri živly - oheň, voda, zem a vzduch. A práve ku každému z nich patrí aj niektoré zo znamení zverokruhu. Viete, ku ktorému patríte? Možno práve to je kľúčom k nájdeniu vhodného životného partnera...

Čo o svojej láske prezradil stále zamilovaný bývalý futbalista Ján Ďurica? 

​Zem

(Býk, Panna, Kozorožec)

Ľudia, ktorí sú pod vplyvom zemského živlu sú veľmi praktickí, riadia sa rozumom a nepodliehajú svojim emóciám. Všetko, čo začnú, tak väčšinou aj dokončia. Častokrát myslia na svoje telo, o ktoré sa aj poctivo starajú. Ak sa niekam chystajú, veci si vopred naplánujú, zorganizujú a ak im aj niečo nevyjde, tak si s tým vedia hravo poradiť. Na druhej strane, nemajú radi zmeny a niekedy im chýba fantázia, preto by sa k nim hodil niekto so živlom Ohňa, kto by ich nudný život trochu rozprúdil. 

Voda

(Rak, Škorpión, Ryby)

Títo ľudia sú citliví, vnímaví, ľahko nadväzujú dôverné vzťahy a dokážu sa vcítiť do druhých. Aj preto ich hlavným problémom býva to, že sú precitlivelí. Ich romantické duše potrebujú veľa lásky, aby sa cítili šťastne. A keďže neustále riešia práve emócie, častokrát bývajú zúfalí a prepadajú depresiám. Ideálnym partnerom je pre nich niektoré zo vzdušného živlu, kto im dodá ľahkosť, odstup a chráni ich pred výkyvmi nálad. 

Pixabay.com

Vzduch

(Blíženci, Vodnár, Váhy)

Vzdušné znamenia sú spoločenské, neustále o niečom alebo niekom snívajú a sú veľmi komunikatívne! Najlepšie sa cítia, keď sú obklopení ľuďmi. Takmer stále o niečom premýšľajú, majú super nápady a stále niečo vymýšľajú. Rovnako ľahko však prepadajú bezradnosti a úzkostiam. A preto je pre nich ideálny partner s vodným živlom. Vnesie totiž do ich života sebadôveru, pokoj a pomôže im pochopiť vlastné emócie. 

Oheň

(Baran, Lev, Strelec)

Spoznáte ich tak, že majú nevyčerpateľné množstvo energie. Sú radi stredobodom pozornosti, vyžaruje z nich sila a ľudí si vedia veľmi ľahko získať. Hoci pôsobia veľmi sebaisto, ak ich dostatočne neobdivujete, rýchlo sa urazia. Hlavu majú plnú rôznych ideálov, nápadov a plánov, no keď narazia na realitu a nedarí sa im, prepadajú smútku a depresiám. Ideálne preto pre nich je spojenie sa s zemským živlom, ktorý ich naučí pristupovať k životu praktickejšie a dotiahnuť veci do úspešného konca. 



Súvisiace články

Najčítanejšie