Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Najhorší milenci zverokruhu: Týchto mužov v posteli nechcete
Zdielať na

Najhorší milenci zverokruhu: Týchto mužov v posteli nechcete

Zdroj: Pixabay.com

Znamenie, v ktorom ste sa narodili, má vplyv aj na to, čo jednotlivý človek má rád v posteli a čo ho vzrušuje. Vedeli ste, že niektorí muži sú majstri v sexuálnych hrátkach, s inými sa naopak budete nudiť?

Pre naplnený vzťah je dôležité aj to, aby vám to klapalo v posteli. S ktorými mužmi to terno rozhodne nebude? Toto je zoznam najhorších milencov podľa zverokruhu!

Ktorý známy slovenský humorista má manželkou schválenú milenku? A ako vyzerá? *Pozrite sa!

Býk

Sú silní, opatrní a len tak ľahko ich nič nevyvedie z rovnováhy. Často však žiarlia, sú výbušní a hoci majú energie na rozdávanie, v posteli veľa nevydržia. Navyše sa počas milovania sústredia najmä na seba a keď dosiahnu vlastné uspokojenie, sex pre nich skončil. 

​Blíženci

Sex je pre nich super činnosťou, ale až tak veľmi ho k životu nepotrebujú. Ak sa už s niekým milujú, chcú to mať čo najrýchlejšie za sebou. Zaujímavé je, že klasický sex ich vôbec neláka a v posteli radi experimentujú, čo ženu nemusí vždy nadchnúť. 

Pixabay.com

Vodnár

Títo muži vôbec netúžia po tom, aby boli v niečom najlepší. Dôležité je pre nich to, aby boli najrýchlejší. A toho sa držia aj v posteli. Sex berú ako preteky, čo nie každej žene môže vyhovovať. 

Kozorožec

Na prvom mieste je u nich práve práca a kariéra. Preto pracujú od rána do večera a sex nie je pre nich vôbec dôležitý. Po ťažkom dni ho chcú mať čo najrýchlejšie za sebou, aby si oddýchli a načerpali sily na nový pracovný deň. 

Súvisiace články

Najčítanejšie