Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ich lásku ako z filmu ukončila až smrť: Manžel seriálovej Carol popísal posledné okamihy jej života
Zdielať na

Ich lásku ako z filmu ukončila až smrť: Manžel seriálovej Carol popísal posledné okamihy jej života

Zdroj: Profimedia

Strávili spolu neuveriteľných 55 rokov a nielen celý ich životný príbeh, ale tiež koniec, pripomína dojímavý romantický film.

Manžel zosnulej herečky Suzanne Somers, Alan Hamel (87), prezradil, ako spoločne so svojou životnou láskou prežívali posledné hodiny predtým, ako v nedeľu v skorých ranných hodinách odišla na večnosť. Večne usmiata herečka zomrela iba deň pred jej 77. narodeninami po dlhoročnom boji s rakovinou, pripomína Daily Mail.

Dvojica prežila lásku doslova ako z románu, vo vzťahu boli partnermi úctyhodných 55 rokov, z toho 46 rokov ako manželia. Svoje jediné dieťa, syna Brucea Somersa Jr. (57), však mala ešte s prvým manželom, Brucom Somersom. Hamel má z prvého manželstva tiež dve dospelé deti – syna Stephena a dcéru Leslie.  

Medzi Hamelom a Suzanne vzplanula vášeň počas spoločného účinkovania v programe The Anniversary Game, a hoci bol Hamel v tom čase tiež ženatý, láske sa nevedeli a ani nechceli brániť. Tá im nakoniec vydržala do konca života.  

Profimedia

Vedel, že sa blíži koniec 

Hamel v rozhovore pre NBC News uviedol, že cítil, že sa blíži koniec. Dlhé hodiny spoločne ležali v posteli, zatiaľ čo on so svojou ženou neustále hovoril. Ona už nereagovala, až na jeden moment.   

„Ležali sme spolu v posteli a jej dýchanie bolo nepravidelné, hovoril som s ňou celé hodiny. Nebola tam žiadna odozva s výnimkou toho, keď som ju pobozkal, to odpovedala. A potom okolo piatej hodiny ráno bola preč,“ zveril sa s ťažkým srdcom kanadský moderátor, producent a zabávač, s ktorým herečka známa vďaka seriálu Krok za krokom strávila viac ako polstoročie. V ten deň jej Hamel napísal aj milostný list, ktorý jej venoval, a nahlas jej čítal báseň.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Herečke bola prvýkrát diagnostikovaná rakovina kože, keď mala okolo tridsiatky, potom v roku 2000 u nej žiaľ prepukla rakovina prsníka, s ktorou bojovala dlhé roky. Toto leto sa rakovina v jej tele rozšírila, no iba tri dni pred smrťou navštívila špecialistov v Chicagu a vyzeralo to, že je všetko na dobrej ceste, žiaľ, predsa sa jej životná púť skončila.    

„Jedla a brala lieky. A zrazu nereagovala, nejedla a lieky nebrala,“ povedal Hamel, ktorý jej nakoniec nevolal ani sanitku, lebo vedel, že ona by si to tak nepriala a chcela by zostať doma.. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Us Weekly (@usweekly)

Súvisiace články

Najčítanejšie