Jasno
19°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ľudia ju kritizujú za výber frajera, vraj pri ňom vyzerá ako dieťa: Videli ste už takýto pár?
Zdielať na

Ľudia ju kritizujú za výber frajera, vraj pri ňom vyzerá ako dieťa: Videli ste už takýto pár?

Zdroj: Instagram/ashlyn.bischoff

Toto je len ďalší z prípadov, ktorý potvrdzuje, že láska nepozná žiadne rozdiely ani prekážky. Zaľúbený párik to vraj ani nevníma, no okolie im neustále dáva najavo, že sú nesúmerní a mnohí dokonca ich láske neveria.

Ashlyn Bischoff a Dylan Porter pravidelne zdieľajú svoj vzťah na sociálnych sieťach a stretávajú sa kvôli tomu s rôznymi názormi. Sú pritom úplne bežným párom, jedinou výnimkou, ktorá sa nedá prehliadnuť je ich obrovský výškový rozdiel, píše The Sun.  

 

Ashlyn je od svojho priateľa nižšia o takmer 50 centimetrov a keďže je aj veľmi útla, vyzerá pri ňom naozaj ako dieťa, čo mnohým prekáža a kritizujú ich.  

Párik vo svojich videách často ukazuje práve to, aké to má výhody, ak je takáto dvojica spolu. Využívajú to napríklad pri upratovaní, keď Dylan svoju priateľku ľahúčko zdvihne a môže tak napríklad poutierať prach aj na miestach, kde je ťažké sa dostať.  

Instagram/ladbibleandtyla.official

Hejteri im dookola píšu, že to nie je v poriadku a vyzerajú zvláštne, no ani svorne tvrdia, že sa milujú a výškový rozdiel vnímajú skôr ako prednosť a nie prekážku.  

V jednom z videí predstavil Dylan aj svojho otca, podľa čoho je jasné, že “vysoký gén” majú v rodine. Čo poviete na tento nezvyčajný párik vy? Viete si predstaviť, že by ste mali pri sebe partnera vyššieho o pol metra?  

View this post on Instagram

A post shared by LADbible (@ladbible)

Súvisiace články

Najčítanejšie