Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Agáta Hanychová už nového frajera neskrýva: Vážne je zamilovaná do tohto muža?
Zdielať na

Agáta Hanychová už nového frajera neskrýva: Vážne je zamilovaná do tohto muža?

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Od rozchodu Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa prešlo len pár týždňov, no bruneta za otcom svojho tretieho dieťaťa dlho nesmútila. Lásku našla v náručí tohto muža.

Milostný život bývalej lásky porotcu Česko Slovensko má talent Jakuba Prachařa je poriadne divoký. Agáta Hanychová takmer vždy dokáže prekvapiť výberom partnerov, aj nečakanými rozchodmi s nimi…

​Pre mnohých to bol šok, keď sa dala dokopy s výrazne starším milionárom Jaromírom Soukupom. O ďalšie prekvapenie sa postarali vtedy, keď len po pár týždňoch spoločného randenia svetu oznámili, že spolu čakajú dieťa. Bývalá modelka tak priviedla na svet svoje tretie dieťa a krátko po jej narodení sa so Soukupom rozišli. Ak by ste si mysleli, že Agáta bude plakať doma do vankúša, omyl! Necelé tri týždne od spomínaného rozchodu sa v kuloároch začalo šuškať, že má niekoho iného. Konkrétne to mal byť otec jej najstaršieho dieťaťa Miroslav Dopita, s ktorým má 12-ročného syna. A hoci bruneta zatiaľ verejne nepotvrdila, že ide o neho, už ani netreba. Dvojica si spolu s deťmi užili víkend na rybačke a Dopita by mal u nej už aj bývať. Aktuálne sa totiž rozvádza so svojou manželkou… Vyzerá to tak, že Agáta je opäť spokojná a žiari šťastím. “Keď vám poviem, že som šťastná, stačí to, nie?” reagovala na instagrame na otázky fanúšikov, ktorí chceli vedieť, či sa zase dala dokopy s Miroslavom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Instagram/AH

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie