Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Táto dvojica púta pozornosť všade, kde sa objaví: Keď ich uvidíte vedľa seba, nebudete sa čudovať!
Zdielať na

Táto dvojica púta pozornosť všade, kde sa objaví: Keď ich uvidíte vedľa seba, nebudete sa čudovať!

Zdroj: Profimedia

Kým iné ženy by mali poriadne komplexy z výšky, akú má táto žena, ona si pohľad z výšin užíva. To, že vyzerá pri svojom priateľovi ako obryňa, ani jednému z nich neprekáža.

Lizzy Jade Groombridge (29) a jej priateľ James Hitchens (30) pútajú kvôli výškovému rozdielu pozornosť vždy, keď sa objavia medzi ľuďmi, píše Daily Star.

191 - centimetrov vysoká Lizzy tvrdí, že napriek kritike a posmešným pohľadom niektorých ľudí si svoju postavu užíva a je pyšná na to, že je jedinečná. Presne tak ju berie aj jej priateľ, pre ktorého jej výška nie je žiadnou prekážkou.   

Profimedia

„Keď sa s Jamesom prechádzame po ulici a držíme sa za ruky, ľudia na nás pozerajú. Nikdy nám to neprekážalo, skôr nám to pripadá smiešne,” hovorí Lizzy a dodáva, že občas sa im aj niektorí prihovoria, čp považujú za milé.   

Hoci za študentských čias to pre ňu nebolo ľahké, pretože bola neustále terčom posmeškov, všetko sa zmenilo, keď sa naučila mať rada svoju výšku a urobila z nej svoju prednosť. Dnes si bez problémov ešte niekoľko centimetrov pridá, pretože miluje vysoké podpätky.

„Nosím vysoké podpätky, aby som bola ešte vyššia. Rozhodne sa nesnažím svoju výšku nejako maskovať. Naopak ju hrdo vystavujem. Svoju výšku skrátka milujem a rovnako tak môj priateľ,” hovorí Lizzy, ktorá sa snaží podporovať aj ďalšie ženy a mladé dievčatá, ktoré kvôli akejkoľvek odlišnosti trpia.  

View this post on Instagram

A post shared by @taallism

Súvisiace články

Najčítanejšie