Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Alicu lákajú iba zadaní muži s deťmi a bez hanby priznáva: Rozbíjam ich rodiny
Zdielať na

Alicu lákajú iba zadaní muži s deťmi a bez hanby priznáva: Rozbíjam ich rodiny

Zdroj: unsplash.com/Travis Grossen

Má 36 rokov a úchylku, ktorú mnohí vôbec nevedia pochopiť. Hľadá si totiž len zadaných mužov, ktorí žijú usporiadaným rodinným životom. Alicu totiž vzrušuje to, že im môže rozbiť ich rodiny.

Niekedy sa stane, že sa dvaja ľudia do seba zamilujú aj vtedy, ak sú zadaní alebo majú rodiny. No sú tu aj ženy, ktoré idú cielene po zadaných mužoch. Jednou z nich je aj Alica, ktorá ženáčom s rodinami jednoducho nevie odolať… 

Sestra Simony Krainovej si našla novú lásku na Slovensku a na svojho partnera nedá dopustiť!

“Priznám sa, že sa mi muži páčia a nemám o ich pozornosť núdzu. Nerada už priznávam, že slobodní, ak o mňa prejavia záujem, nemajú moc veľkú šancu…Ak sa v mojom blízkom okolí objaví zadaný muž, ktorý má rodinu s deťmi, pripadám si, akoby som mala na dosah výhru v lotérii. To je ten správny muž a keď sa navyše dokáže postarať o deti, som rozhodnutá takého získať pre seba. Za každú cenu,” nechala sa pre český web dama.cz počuť Alica. Hoci sama vie, že to nie je v poriadku a ľudia ju za to odsudzujú, nevie si pomôcť. Láka ju hlavne predstava, že ten konkrétny muž už niečo dosiahol a založil si rodinu. 

unspash.com/ Annette Sousa

Získa ho, užije si a potom..

Získať takého muža však nebýva obyčajne jednoduché. Sú takí, ktorí jej pri akomkoľvek náznaku flirtu jasne povedali, že nemajú záujem a nech sa ani nesnaží. Najľahšie ich však zbalí cez malé deti. “…ak mu pochválite potomka a ešte k tomu pridáte aj to, aký je úžasný otec… Páči sa mi pozorovať, ako robí pochvala mužom dobre a pri ďalšom “náhodnom” stretnutí ma už zdraví ako starú dobrú známu,” opísala svoju taktiku Alica. A po niekoľkých takýchto stretnutiach sa s mužom natoľko zblíži, že si spolu začnú. Najhoršie na celej afére je vraj to, keď konkrétny muž prizná svojej manželke, že má pomer s inou. Tá sa hneď začne vyhrážať rozvodom a vtedy to pre Alicu končí. “Moja zvedená obeť v tom čase vôbec netuší, že predstava trvalého zväzku s ním ma vôbec neláka. Pre mňa bol dôležitý lov a aj keď som mu rozbila rodinu, nemám výčitky svedomia,” priznáva úprimne. Čo si myslíte o nej? 

Súvisiace články

Najčítanejšie