Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Čo by ste nemali nikdy robiť v prítomnosti mužov? Týchto 10 vecí ich zaručene odradí!
Zdielať na

Čo by ste nemali nikdy robiť v prítomnosti mužov? Týchto 10 vecí ich zaručene odradí!

Zdroj: unsplash/milan-popovic

Ak túžite po rozprávkovom „šťastní až na veky“, zbystrite, či nerobíte náhodou niektoré z nasledujúcich vecí v prítomnosti objektu svojho záujmu. Ak áno, pozor na to, chlapi toto nevidia radi.

Bez kompromisov a vzájomného snaženia porozumieť jeden druhému to jednoducho klapať nebude. Pokiaľ nechcete opäť vo finále zostať sama, vyvarujte sa v spoločnosti mužov nasledujúcich činností!

Tvárite sa znudene  

Možno to tak vôbec nemyslíte alebo ste len mali ťažký deň, ale aj tak je dôležité všímať si to, ako na svoje okolie pôsobíte. Nacvičte si doma pred zrkadlom „teľací výraz“, ten muži úplne milujú a „nasaďte“ ho potom počas spoločného stretnutia. Bude vám ležať pri nohách. 

unsplash/aleksandra-sapozhnikova

Nezatvoríte ústa  

Nehovoríme, že máte len sedieť ako zľaknutá ryba, avšak nie je nič horšie ako žena, ktorá nezavrie pusu. Navyše, čím menej toho o sebe prezradíte, tým tajomnejšie a lákavejšie pre neho budete. Nechajte ho hovoriť, počúvajte, a dozviete sa tak všetko, čo potrebujete, aby ste sa podľa zistených informácií mohli prispôsobiť situácii a tomu, ako s ním komunikovať. Nepotrebuje vedieť ešte aj to, čo ste mali dnes na obed…   

Pijete priveľa   

Nie je vôbec nič zlé na tom, dať si drink, ba naopak, na prvom stretnutí to vždy pomôže prelomiť ľady, avšak dávajte si pozor, aby ste to nepreháňali. Nie je nič odpudivejšie ako opitá žena bez zábran na verejnosti. Áno, nemá vám záležať na tom, čo si o vás kto myslí, ale určite nechcete mať povesť tej, ktorá sa opila – a bohviečo ešte... Navyše by sa mohlo ľahko stať, že vyzradíte aj to, čo nechcete. 

unsplash/zachary-kadolph

Pozeráte do mobilu   

Pokiaľ práve očakávate dôležitý hovor alebo e-mail, potom ho na to upozornite, nič totiž nevyzerá horšie ako žena, ktorá neustále berie telefón a niečo rieši. Nielenže o vás v danej chvíli všetci nemusia vedieť všetko, ale navyše je to aj neslušné a vysielate tak signály, že sa nudíte. V ideálnom prípade počas rande nevyberajte telefón z kabelky. 

Ste čitateľná   

Snažte sa pôsobiť tajomne, neprejavujte príliš svoje emócie a držte ich na uzde. Neprezrádzajte na seba všetko, boli by ste tak v nevýhode. Muži majú radi tajomné ženy, ktoré sú nečitateľné a ktoré musia spoznávať a dobývať. Vďaka tomu, že nebude vedieť, ako naň vlastne reagujete a čo si o ňom myslíte, bude stále ako na tŕní. 

unsplash/alice-donovan

Flirtujete s inými   

Zrejme by vás tiež zdvihlo zo stoličky, keby počas vašej schôdzky hádzal očkom inam – či priamo pred vami začal flirtovať! Úsmev cudziemu sympaťákovi s pokojom oplaťte, nech vidí, že má vedľa seba výnimočnú ženu, ale rozhodne sa nesprávajte tak, aby na vás musel žiarliť. Muži dobre vedia, o čo vám ide, a takéto hry nemajú radi.   

Priveľa plánujete   

Ak už si so svojim partnerom maľujete spoločnú budúcnosť, o svojich plánoch mu hlavne nič nehovorte, vyľakali by ste ho. Navyše väčšina mužov nerada robí plány do budúcnosti, ak budete veľmi aktívna, utečie od vás. Nech už s ním chcete zažiť čokoľvek, nafingujte to tak, aby s oným úžasným plánom prišiel on sám. 

Profimedia

Hľadáte nedostatky   

Nikto nie sme úplne dokonalý, že? Navyše po dôkladnom skúmaní na každom objavíte nejakú tú chybičku, pretože kto hľadá, ten vždy nájde. Takže ak vám prekáža, že je veľmi vysoký, nosí stále jednu farbu a ďalšie úplne zbytočné veci, rýchlo s týmto hľadaním chýb prestaňte, pretože sa vám môže stať, že kvôli tomu prídete o super chlapa.   

Neustále sa sťažujete   

Napríklad na to, že ste mali náročný deň v práci, vytočila vás protivná kolegyňa a cestou späť domov začalo pršať a vy ste nemali dáždnik? Áno, poznáme to každá, ale váš drahý o tom nepotrebuje vedieť, tak to radšej zavolajte svojej kamarátke a za ním dorazte s úsmevom na perách a v dobrej nálade, nech sa s vami cíti skvele a chce byť čo možno najviac vo vašej spoločnosti. 

Profimedia (ilustračná fotografia)

Príliš žiarlite   

Muži sa radi cítia chcení, milovaní a obdivovaní, ale prílišné žiarlenie rozhodne sexi nie je. Pokiaľ ho budete neustále kontrolovať, a on sa tak bude cítiť, že vás má neustále za zadkom, o chvíľu mu začnete liezť na nervy a on sa vám bude čoraz viac vzďaľovať. Tak uberte plyn, berte to s ľahkosťou a nadhľadom, jednoducho ho nechajte voľne dýchať, nech má chuť sa za vami vracať sám od seba.   

Čomu sa v spoločnosti mužov vyvarovať, to už viete, ale čo ďalej, aby ste sa stali tou najlepšou ženou pod slnkom? Buďte milá, usmievavá, dobre naladená, vo vhodnej chvíli chváľte a nechajte ho, nech vás dobýva. To je kľúč ku šťastiu. 

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie