Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dôvod rozchodu Hanychovej so Soukupom? Nevera to nebola, ale...
Zdielať na

Dôvod rozchodu Hanychovej so Soukupom? Nevera to nebola, ale...

Zdroj: Instagram/AH

Asi nikto nečakal, že sa Agáta Hanychová krátko po pôrode tretieho dieťaťa rozíde s otcom svojej dcérky Rozárky. S milionárom Jaromírom Soukupom si dali zbohom a dôvod? Ten vás prekvapí!

"Náš vzťah s Jaromírom je minulosťou. Naše cesty sa rozišli a kráčame si zase každý svojou vlastnou. Nie je pre mňa ľahké o tom hovoriť, písať tieto riadky a priznať, že ako pár spolu nepôjdeme ďalej. Rozišli sme sa ako priatelia, rozumní ľudia, ktorí došli k záveru, že k sebe nepatria..." nechala sa počuť Agáta na instagrame. 

​Hoci ich vzťahu nikto nedával šance, mnohých aj tak prekvapilo to, že sa dvojica rozišla len pár mesiacov po narodení spoločnej dcérky Rozárky. Ani jeden z nich sa k dôvodu rozchodu oficiálne nevyjadril. Podľa informácií českého webu extra.cz to medzi dvojicou už istý čas nebolo ideálne. Dokonca sa mali v Španielsku, kde trávili časť leta, veľmi pohádať. Každý z nich napokon odletel do Česka, no samostatne. Hoci sa šepká, že Jaromír mal svoju Agátu podviesť, na svetlo sveta sa dostávajú nové skutočnosti a dôvody, prečo išli od seba. "Na začiatku to bolo naozaj veľká láska. Jaromír bol neskutočne pozorný partner, takže aj keď sem tam videla jeho správanie sa k ostatným, ktoré sa jej nepáčilo, tak nad tým v zamilovanosti kývla rukou. Lenže za ostatné mesiace sa ich vzťah radikálne zmenil. On má obrovské problémy s dlhmi a firmami. Agáta sa ho snažila povzbudiť, ako to len išlo, ale nakoniec sa to, bohužiaľ, zmenilo tak, že jeho problémy ovplyvňovali každú sekundu ich súžitia..." priznal pre spomínaný český web Hanychovej kamarát. A matka troch detí od svojho partnera odišla, aby svoje ratolesti uchránila pred toxickým prostredím, v ktorom sa ocitli. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Najčítanejšie