Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Spomínate si na tento zvláštny pár? Staršia manželka sa túžila omladiť, odpadnete, ako teraz vyzerá!
Zdielať na

Spomínate si na tento zvláštny pár? Staršia manželka sa túžila omladiť, odpadnete, ako teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Takmer nikto ich vzťahu neveril a považovali ho za vtip a to aj napriek tomu, že sa zosobášili a vraj túžia po spoločnom potomkovi. Výrazne staršia žena teraz zmenila imidž, aby sa svojmu mladému manželovi ešte viac páčila...

Quran a Cheryl McGregorovci sa od začiatku ich vzťahu stali hotovou senzáciou a na sociálnych sieťach ich sleduje už viac ako 3-milióny ľudí. Hoci je medzi nimi šialený vekový rozdiel 37 rokov, netaja sa tým, že ku šťastiu im chýba už len spoločné dieťa, ktoré si chcú nehať vynosiť náhradnou matkou, ale nevylučujú ani adopciu, píše The Sun. 

Cheryl má pritom už 63 rokov, z predchádzajúceho vzťahu má sedem detí a je už niekoľkonásobnou babičkou. 

Bizarná dvojica sa úplne od začiatku pravidelne stretáva s posmeškami aj s kritikou. 26-ročného Qurana ľudia obviňujú, že staršiu ženu len škaredo využíva na svoje zviditeľnenie, Cheryl zase vypisujú, že je príliš stará na to, aby sa starala o malé bábätko a pravidelne schytáva hejty aj za svoj vzhľad a správanie neprimerané svojmu veku.  

TikTok/oliver6060

Možno aj kvôli drsnej kritike sa  Cheryl rozhodla, že sa začne o seba viac starať a mladistvejšie sa obliekať, no opäť to nedopadlo tak, ako si predstavovala. Najnovšie predvádza svoje vychudnuté telo a ovísajúcu pokožku v outfitoch pre tínedžerky, na čo sa podľa mnohých ani nedá pozerať. 

Nuž, ktovie, či sa toto jej mladému zajačikovi naozaj páči, isté však je, že na seba opäť upútali pozornosť, o čo im ide zjavne najviac...

View this post on Instagram

A post shared by Quran Mccain (@leolove_3)

 

@oliver6060 #CapCut ♬ original sound - Queen cheryl ?
@oliver6060 #CapCut ♬ original sound - Queen cheryl ?
@oliver6060 #CapCut ♬ LOOK AT ME - sanika • skywvker

Súvisiace články

Najčítanejšie