Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Alex dokazuje, že aj ženy s veľkosťou 3XL môžu byť milované: Keď ukázala manžela, ľudia zostali v šoku
Zdielať na

Alex dokazuje, že aj ženy s veľkosťou 3XL môžu byť milované: Keď ukázala manžela, ľudia zostali v šoku

Zdroj: Instagram/alexaspasia

Plus size modelka a influencerka sa rozhodla bojovať proti zaužívaným ideálom krásy a odmieta hanobenie a výsmech ľudí s akoukoľvek odlišnosťou. Ona sama má poriadnu nadváhu, no nebráni jej to byť šťastnou a pre mnohých ľudí sa stala inšpiráciou.

Alex Aspasia dnes mnohých inšpiruje svojou sebaláskou a sebavedomím. Napriek zraňujúcim komentárom sa dokázala povzniesť nad negativitu a zamerať sa na pozitívne stránky svojho života a dokonca našla lásku na celý život. Našli sa aj takí neprajníci, ktorí sa jej manželovi posmievajú a neveria, že by ju mohol skutočne ľúbiť, píše brightside.me.

Aj veľké ženy túžia po láske 

Alex má za sebou náročnú cestu k sebaláske. V minulosti ťažko znášala, že ju muži, s ktorými chodila, skrývali, pričom jeden sa dokonca vyhýbal držať ju za ruku na verejnosti, pretože bola veľká. Tieto zraňujúce skúsenosti spôsobili, že sa cítila zahanbená, menejcenné a škaredá.  

Všetko sa začalo meniť k lepšiemu, keď sa Alex zoznámila so svojím manželom vďaka zoznamovacej aplikácii. Veľmi rýchlo sa do seba zamilovali a po čase dokonca spečatili svoju lásku manželstvom.

@alexaspasia We love it see it #couple #couples ♬ 3:15 (Slowed Down + Reverb) - Russ

 

“Len preto, že máte nadváhu alebo nadmernú veľkosť, neznamená to, že si nezaslúžite lásku. Chcem, aby ľudia vedeli, že každý je toho hodný,” povedala Alex, ktorá sa najmä vďaka manželovi naučila svoje telo aj so všetkými nedokonalosťami milovať.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Aspasia (@alexaspasia)

Dvojica sa neustále stretáva aj s kritikou, no stále častejšie dostávajú pozitívne odozvy, čo ich veľmi teší. Alex sa na svojom vlastnom príklade snaží ukázať, že každá jedna žena by mala byť hrdá na svoje telo a praje si, aby sme sa naučili byť k sebe viac empatickí a tolerantní a menej kritickí... 

@alexaspasia :) #couple #couplegoals ♬ clouds.s0ftt on SoundCloud - ajaksolos
@alexaspasia :) #biggirl ♬ Rush - Troye Sivan

Súvisiace články

Najčítanejšie