Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Na festivale vo Varoch sa PREVALILA nevera známeho podnikateľa: Prehovorila o nej samotná milenka!
Zdielať na

Na festivale vo Varoch sa PREVALILA nevera známeho podnikateľa: Prehovorila o nej samotná milenka!

Zdroj: instagram/ornellakoktova

Na filmový festival v Karlových Varoch zavítalo množstvo známych tvárí. Po dlhých 11 rokoch sa v kúpeľnom meste objavila aj dvojica, ktorá kedysi pútala pozornosť práve tým, že sa tu prevalil ich milostný pomer...

Medzi hosťami tohtoročného filmového festivalu boli aj manželia Josef a Ornella Koktovci, ktorí tu pred rokmi spôsobili poriadny škandál. V tom čase mladá modelka totiž verejne priznala, že sa už dlhší čas stretáva so ženatým podnikateľom Josefom Koktom. 

Boháč milostný pomer zo začiatku všemožne zatĺkal a nechcel ho priznať. Bol totiž ženatý so známou českou moderátorkou Gábinou Partyšovou. Spomínaná trojica istý čas prežívala veľmi turbulentné obdobie plné hádok a obviňovania sa. Nakoniec sa však Kokta k nevere priznal, rozviedol sa a po čase si za manželku zobral Ornellu. Manželia dokopy vychovávajú tri deti a žijú pohodový život. Dokonca sa po dlhých jedenástich rokoch ukázali spoločne aj na spomínanom festivale vo Varoch. "Pepa je dosť nervózny, pretože je tu po 11 rokoch, keď tu bol s exmanželkou Gabrielou. V tom čase to bolo dosť divoké, pretože sa tu prevalil náš pomer. My sme boli spolu už dlhší čas, ale tu na festivale sa to prevalilo," priznala pre blesk.cz Ornella. Ani to im však neubralo na nálade a spoločne strávený čas vo dvojici si poriadne užili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie