Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Princ Harry a Meghan Markle čelia obrovskej kríze: Z toho, čo žiada Meghan v prípade rozvodu, sa vám zatočí hlava
Zdielať na

Princ Harry a Meghan Markle čelia obrovskej kríze: Z toho, čo žiada Meghan v prípade rozvodu, sa vám zatočí hlava

Zdroj: SITA

Britské médiá čoraz viac špekulujú o vážnych problémoch Sussexovcov. V manželstve podľa viacerých zdrojov prežívajú ťažké chvíle, riešia veľké finančné problémy a rozvod je vraj už len otázkou času.

Špekuláciám nahrala aj skutočnosť, že ostro sledovaný pár neoslávil 5. výročie svojej svadby a manželia trávia čoraz viac času oddelene, píše marca.com.

Len kríza, rozvod, alebo pútanie pozornosti? 

Britská tlač okrem iného priniesla aj šokujúcu správu, podľa ktorej Meghan v prípade rozvodu požaduje 80-miliónov dolárov a výhradnú starostlivosť o deti, pričom manželia sa k žiadnym problémom doteraz nevyjadrili, rovnako tak zvyšok rodiny.  

Spomínaný portál spomína niekoľko svedectiev a názorov. Napríklad osobná vizážistka a kamarátka Meghan Markle, vyhlásila, že princ "definitívne našiel svoje miesto a v Kalifornii sa usadil, napriek tomu sa mu cnie po domove".

Kráľovský korešpondent Tom Bower potom upozornil, že pár už začal žiť oddelene, a tiež tvrdí, že Meghan má Harryho už dosť. Podľa Bowera majú manželstvo negatívne ovplyvňovať najmä viditeľné neúspechy Sussexovcov na pracovnom poli.  

Podľa nedávnych správ britskej tlače má Harry bývať v luxusnom hoteli dve hodiny cesty od rodinného sídla. Ubytovanie si tu vyžaduje členský poplatok vo výške 4-tisíc dolárov na získanie prístupu do ich izieb. 

Marca sa ďalej odvoláva na britskú tlač a tvrdí, že Meghan požaduje sumu okolo 80-miliónov dolárov, pokiaľ príde k rozvodu a pritom má vraj žiadať aj výhradnú starostlivosť o deti.

Je to iba pretvárka? 

Zrejme v nadväznosti na ostrý ráz a špecifickosť najnovších informácií sa však Sussexovci rozhodli reagovať. Meghan a Harry sa ukázali na verejnosti, ako píše Daily Mail. Bolo to vôbec prvýkrát, keď takto spoločne vyšli von od doby ich vysídlenia z Frogmore Cottage v kráľovskom majetku, ktoré nasledovalo tesne po vydaní Harryho kontroverzných memoárov Náhradník, v ktorých kritizoval kráľovskú rodinu.   

Profimedia

Manželia sa na seba usmievali a držali sa za ruky, čím chceli zrejme naznačiť, že všetko je v najlepšom poriadku a špekulácie sú iba fámami. Nie je jasné, čomu konkrétne sa Harry s Meghan venovali, ale snímky zachytávajú Harryho a Meghan, ako opúšťajú budovu v Santa Barbare, v ktorej sídlia viaceré podniky: vlasový salón, pilates štúdio, karate štúdio aj joga a himalájske meditácie. Po ich boku bol ešte zrejme osobný strážca. 

Nuž, či je to medzi nimi naozaj také zlé, sa zrejme ukáže v najbližše dobe...  

Súvisiace články

Najčítanejšie