Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Aj po rokoch sú zamilovaní až po uši: Ľudí dojalo krásne gesto Ashtona Kutchera pre manželku
Zdielať na

Aj po rokoch sú zamilovaní až po uši: Ľudí dojalo krásne gesto Ashtona Kutchera pre manželku

Zdroj: Profimedia

Patria medzi najkrajšie a najstabilnejšie hollywoodske páry a svoju lásku a spokojný život si užívajú naplno aj po rokoch. Nemusia sa pretŕčať pred fotografmi, aby bolo všetkým jasné, ako veľmi sa milujú...

Mila Kunis a Ashton Kutcher sa snažia vyhýbať médiám, pretože si si chcú svoje šťastie vychutnať v súkromí. Možno aj preto, že obaja považujú ich lásku za osudovú a nechcú si ju nechať nikým pokaziť.

Prvé zoznámenie 

Herci sa oficiálne zoznámili pri natáčaní seriálu Tie roky sedemdesiate. Mila mala vtedy iba 15 rokov, Ashton o 5 rokov viac. Mila stvárňovala v sitcome jeho priateľku, s ktorou sa niekoľkokrát rozišiel. V tejto dobe medzi nimi žiadna veľká iskra nepreskočila, starší a skúsenejší Ashton chodil v tom období s herečkou a modelkou January Jones.

View this post on Instagram

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

Prvý bozk 

Prvý bozk si hviezdny pár vyskúšal práve v spomínanom seriáli. Mila sa po rokoch priznala, že práve seriálový bozk od Ashtona, bol jej prvým bozkom v živote, píše magazín People. 
„Bola som príšerne nervózna, a to najmä preto, že sa mi Ashton páčil,“ priznala Mila Kunis. Ashton sa vyjadril podobne, vraj mal po bozku s Milou motýle v bruchu. Je to dobrá herečka, tvárila sa tak suverénne, že by som nepovedal, že sa nikdy predtým nebozkávala!“ dodal Ashton. 

Láska prišla po 14-tich rokoch 

I keď z hercov sa stali dobrí priatelia, každý si žil svoj život. Mila randila niekoľko rokov s Macaulayom Culkinom a Ashton bol ženatý 8 rokov s Demi Moore. Nakoniec ich však osud spojil a po 14-tich rokoch od zoznámenia sa nakoniec dali dokopy, vzali sa, a tešia sa zo svojich krásnych detí - dcérky Wyatt a syna Dimitriho.  

Obaja menej pracujú, aby si svoje rodinné šťastie mohli čo najviac vychutnať. Chodia málo do spoločnosti a paparazzi ich väčšinou prichytili pri obyčajných prechádzkach v parku.  

To, že láska medzi hereckou dvojicou je stále rovnako silná, svedčí aj najnovšia fotografia, keď Ashton zverejnil Milu s rozpaženými rukami a nad ňou prekrásnu dúhu, pripomína magazín hola.com.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

„Som ten najšťastnejší muž na svete. #vďačnosť”, napísal Ashton ku fotografii a fanúšikovia ju ocenili tisíckami lajkov.  

Krásna rodinka, nech im to vydrží navždy!  

View this post on Instagram

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

View this post on Instagram

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

mercurynews.com

Súvisiace články

Najčítanejšie