Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Škandalózny česko-slovenský manželský pár čaká rozvod: Dôvod? Nevery a nový muž!
Zdielať na

Škandalózny česko-slovenský manželský pár čaká rozvod: Dôvod? Nevery a nový muž!

Zdroj: Profimedia.sk

Ich manželstvo ustálo už niekoľko nevier a rôzne škandály, no vyzerá to tak, že tentoraz aj ich láske odzvonilo. Slovenská playmate Lela Ceterová sa údajne pripravuje na odchod od svojho manžela Karlosa Vémolu. Kto to tvrdí?

Aspoň s takouto šokujúcou informáciou prišiel český web ahaonline.cz. Nie je tajomstvo, že sexi blondína si pri svojom manželovi vytrpela svoje. Karlos je nenapraviteľný záletník, s ktorým sa malo zapliesť hneď niekoľko krások, a to práve počas vzťahu s Lelou. 

Dvojnásobná mamička mu “úlety” vždy odpustila najmä kvôli tomu, že majú spolu dve deti. Podľa veštice Graciely, ktorá sa pozrela na ich spoločnú budúcnosť, sa jej pohár trpezlivosti naplnil a kráska sa pomaličky pripravuje na odchod od Karlosa. “Je tu koniec. Ja dokonca vidím, že hoci sa zatiaľ o tom nevie, Lela sa na odchod od manžela už pripravuje. On je síce zabezpečený, ale ona sa ho nebojí. Nie je šťastná, navyše už premýšľa nad novým mužom,” vyjadrila sa Graciela. 

Podľa veštkyne to bude tentoraz ich definitívny koniec, ktorý trpko oľutuje práve Karlos. “Manželka mu nevery niekoľkokrát odpustila, ale budú sa opakovať…Je to škoda, keď sú v tom krásne detičky,” dodala vedma. Zaujímavé pri tom je, že na rozvod Lely a Karlosa si v Česku môžete aj staviť! Pikoškou je, že kurz na ich definitívny koniec je zatiaľ veľmi nízky…

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie