Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Najpríťažlivejšie ženy podľa horoskopu: Týchto päť znamení priťahuje mužov ako magnet
Zdielať na

Najpríťažlivejšie ženy podľa horoskopu: Týchto päť znamení priťahuje mužov ako magnet

Zdroj: unsplash/joshua-rawson-harris

Každá žena je svojim spôsobom krásna a atraktívna, no podľa astrológov existujú niektoré znamenia, ktoré sú pre opačné pohlavie oveľa príťažlivejšie.

Bez ohľadu na vaše znamenie zverokruhu je v sebe možné mať nevysvetliteľný magnetizmus, ktorý priťahuje opačné pohlavie. Ako sa hovorí, krása je v očiach toho, kto sa pozerá, ale umiestnenie hviezd a striedanie ročných období môžu nakloniť misky váh v prospech určitých znamení.

Baran  

Ženy narodené v znamení Barana dávajú veľký dôraz na vzhľad. Majú silnú vôľu a túžbu po víťazstve. Okrem lásky k móde dokážu vtiahnuť do smädu po živote, vedia milovať a byť milované. Snáď práve to je jedinečná vlastnosť, ako sa javí všetkým mužom – ako magnet, ktorý ich priťahuje. Baranice nenechajú nikoho ľahostajným. Vedia, ako to urobiť, aby si ich druhí všimli, a tiež, ako druhých získať. Tieto ženy často priťahujú pozornosť elegantnými outfitmi, ale stačí sa im pozrieť do očí a na všetko zabudnete a zamilujete sa do nich.  

unsplash/thought-catalog

Býk  

Ženy narodené v znamení Býka dokážu svojou prirodzenou hrou nehy a krásy lapiť srdce každého muža. Ich nežné gestá ich predurčujú byť veľmi milými, príjemnými a starostlivými partnerkami. A komu by sa to nepáčilo? Prvé, čo mužov na ženách v tomto znamení priťahuje, je ich okázalá sladkosť a osobné kúzlo. Muži ich kúzlu okamžite prepadnú a v tej chvíli už zamilovaní zisťujú, že za zdanlivou krehkosťou sa skrýva vôľa zo železa a ocele. Neuveriteľnou súhrou okolností ich ale ich blízki naďalej považujú za bezmocných a zraniteľných.  

unsplash/pablo-merchan-montes

Blíženec  

Ženy narodené v znamení Blížencov využívajú svoje rozmanité nadanie, aby dobyli srdcia mnohých mužov. Ich nepredvídateľnosť robí zo zvádzania vzrušujúcu hru, pri ktorej sa môžu na okamih stať skromnou ženou a v nasledujúcej minúte zase osudovou kráskou, z ktorej muži bláznia. Blíženci majú mnoho podôb, čo znamená, že muži s nimi nemôžu držať krok a sú rýchlo strhnutí ich nepolapiteľným kúzlom.  

unsplash/shot-by-cerqueira

Rak  

Ženy narodené v znamení Raka majú vnútornú krásu, ktorá očarí srdce toho, kto sa k nim priblíži. Muži, ktorí ich stretnú, sa nimi nechajú zvádzať, kým nestratia hlavu. Sú tak uchvátení, že sa im bude zdať, že objavili poklad. Krása žien v tomto znamení je na prvý pohľad málo zrejmá, ale na druhý už ju z nich cíti úplne každý. Ten, kto dokáže ich vnútornú krásu odhaliť, takú ženu pravdepodobne nikdy nevymení za inú. 

unsplash.com/erriko-boccia

Panna  

Ženy v znamení Panny sú kúzelníčky, ktoré sa dokážu transformovať podľa toho, koho chcú zaujať. Ich krása je prispôsobivá očiam tých, ktorí sa na ne pozerajú. Čo znamená, že pre mužov neexistuje žiadny spôsob, ako uniknúť. Panny vedia, ako sa starať o svoj vzhľad, a vždy dokážu byť zvodné, očarujúce a elegantné. Nie je muža, ktorý by nechcel kráčať po ich boku. 

unsplash/naeim-jafari

Súvisiace články

Najčítanejšie