Jasno
25°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Ako dnes vyzerá tenisová legenda Steffi Graf? TAKTO sa zmenila po 22 rokoch manželstva s Aggasim
Zdielať na

Ako dnes vyzerá tenisová legenda Steffi Graf? TAKTO sa zmenila po 22 rokoch manželstva s Aggasim

Zdroj: Profimedia

Snáď nikto neveril, že láska najznámejšieho tenisového páru bude mať dlhé trvanie, no oni dokázali pravý opak. Ťahajú to spolu už vyše dvadsať rokov a vidieť, že im to stále klape.

Steffi Graf a André Aggasi patria dodnes medzi najväčšie tenisové legendy. Dokopy nazbierali neuveriteľných tridsať grandslamových titulov, z toho dvadsaťdva má na svojom konte nemecká tenistka, ktorá pred pár dňami oslávila už 54. narodeniny. Vyzerá to tak, že slávna športovkyňa zreje ako víno, dnes vyzerá dokonca ešte lepšie a spokojnejšie ako v mladosti!

Andre Agassi bol v mladosti poriadny záletník a preto nikto neveril, že so Steffi by mohlo ísť o vážny vzťah. Svoju lásku napokon spečatili manželstvom v roku 2001 a krátko na to sa im narodili deti - syn Jaden Gil a dcéra Jaz Elle. Rodinka si žije pokojný a málo medializovaný život na ranči pri americkom Las Vegas a rodičia sú možno aj radi, že ani jedno z ich detí profesionálny tenis nelákal.  

Zatiaľ čo Jadenovi sa výborne darí v bejzbale, Jaz Elle miluje tanec, najmä hip-hop a tiež jadectvo.

Profimedia

Prominentná rodinka si súkromie stráži, nezverejňujú ani rodinné fotografie, a tak sa len sem tam objavia na záberoch zo spoločenských podujatí. Stefi sa venuje najmä charitatívnej činnosti a pomoci deťom, aktívna je najmä vo svojej nadácii Children for Tomorrow”, ktorá sa venuje psychoterapeutickej starostlivosti o deti a mladých ľudí, ktorí sa stali obeťami vojny, úteku a organizovaného násilia.  

Steffi Graf má čerstvých 54 rokov a vyzerá naozaj skvelo a spokojne, čo poviete?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie