Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kráske nikto neverí, že HO naozaj miluje: Vraj je príliš škaredý pre svoju príťažlivú manželku
Zdielať na

Kráske nikto neverí, že HO naozaj miluje: Vraj je príliš škaredý pre svoju príťažlivú manželku

Zdroj: Instagram/divinerapsing

Napriek tomu, že žijú v harmonickom manželstve už šiesty rok, denne zažívajú krutú šikanu na sociálnych sieťach. Ľuďom jednoducho nejde do hlavy, že taká krásna žena si vybrala tohto nepríťažlivého chlapa.

Scott z Houstonu v Texase sa dal s manželkou Divine dokopy po tom, ako ho omylom kontaktovala cez sociálnu sieť. Myslela si totiž, že píše niekomu inému, píše brightside.me.

Dvojica si najskôr začala písať, potom mali vzťah na diaľku, neskôr sa stretli a napokon sa Divine kvôli svojej láske presťahovala do Ameriky. Keď začali zverejňovať spoločné videá na sociálnych sieťach, spustila sa na nich lavína kritiky, ktorá žiaľ trvá dodnes, hoci sú z nich už manželia.   

Ľudia majú pochybnosti o tom, že krásna a atraktívna Divine by mohla nie príliš pohľadného muža skutočne ľúbiť a podozrievajú ju, že ho iba zneužila kvôli finančnému zabezpečeniu a tiež pre získanie zelenej karty, čo ona absolútne odmieta a tvrdí, že sú úplne bežný pár a je im spolu dobre.

Scottov zvláštny výzor súvisí s jeho autoimunitným ochorením. Ide o sklerodermiu, ktorou trpí od trinástich rokov. Na posmech a hejty ľudí si už zvykol a jednoducho si ich nepripúšťa a čo sa týka svojej manželky, nemá žiadnu pochybnosť o tom, že jej city sú úprimné.   

Ako je to naozaj, vedia iba oni dvaja.. Ako pôsobia na vás?

@divinerapsing 7/2 yrs and this is still surprising for me ?? @Divine&Scott ♬ original sound - Divine14
@divinerapsing Replying to @jovangodvidvdidvjdbcirbrjbfjfb ♬ original sound - Divine14
@divinerapsing Love you ❤️@Divine&Scott ♬ money trees - ?
@divinerapsing He wish he had more time @smithxscotty14 ♬ a little more time - Sped Up - ROLE MODEL

Súvisiace články

Najčítanejšie