Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Túžili po nej muži z celého sveta, ona je verná jedinému už 25 rokov: Takáto bola Cindy Crawford nevesta
Zdielať na

Túžili po nej muži z celého sveta, ona je verná jedinému už 25 rokov: Takáto bola Cindy Crawford nevesta

Zdroj: Facebook/Cindy Crawford

Bývalá svetová topmodelka je v manželstve dokonale šťastná a aj po štvrťstoročí s manželom tvrdí, že by si ich úžasnú svadbu pokojne zopakovala ešte raz. Pozrite sa na ich nádherné svadobné spomienky.

57-ročná Cindy Crawford oslávila pred pár dňami už 25.výročie manželstva s Rande Gerberom (56). Predtým, než našla toho pravého, bola štyri roky vydatá za herca Richarda Gereho, s ktorým deti nemali. Na ich dokonalý svadobný deň, ktorý si užili na Bahamách, si zaspomínala nádhernými spomienkovými fotografiami, píše magazín People.

„Pred 25 rokmi sme sa vzali v Ocean Clube na Bahamách. Bolo to dokonalé. Strávili sme krásny víkend obklopení rodinou a priateľmi, oslavovali našu lásku k sebe navzájom. Hneď by som to urobila znova,“ prezradila na sociálnej sieti topmodelka, ktorá má s manželom dcéru Kaiu (21) a syna Presleyho (23).

„Chcem pogratulovať „nám“ k tomu, že sme to zvládli 25 rokov. Bolo nám dopriate v mnohých ohľadoch, najmä k našim dvom deťom. Uznávam, že aj so všetkými tými požehnaniami je život plný vzostupov, pádov a výziev. Som pyšná na to, ako sme spolu viedli život... Si môj najlepší kamarát a skala, a nedokážem si predstaviť život bez teba,“ napísala úprímné vyznanie manželovi pred celým svetom.  

Sympatickým celebritným manželom pogratulovalo obrovské množstvo ľudí, medzi nimi aj mnohé  modelingové kolegyne. „Ste jeden z najlepších párov, ktoré poznám, v mnohých ohľadoch,“ napísala  Helena Christensen a pridali sa ďalšie.  

Naozaj krásny a ukážkový pár, nech im to vydrží aj naďalej!  

View this post on Instagram

A post shared by Lucia (@luciajimenez1911)

Súvisiace články

Najčítanejšie