Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Škandál okolo porotcu jojkárskej talentovej šou naberá na obrátkach: Takto sa prezliekal za ženu a to nie je všetko!
Zdielať na

Škandál okolo porotcu jojkárskej talentovej šou naberá na obrátkach: Takto sa prezliekal za ženu a to nie je všetko!

Zdroj: Instagram

Hoci sú bývalý porotca speváckej šou X Factor Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová už viac ako rok rozvedení, krásna misska až teraz vytiahla na svojho bývalého poriadnu špinu. Podľa jej slov sa mal rád prezliekať za ženu a chcel s ňou mať v takomto prestrojení aj sex!

S rozpadom niekoľkoročného manželstva sa bývalá najkrajšia žena sveta vyrovnáva veľmi ťažko. Bývalí manželia sú už viac ako rok oficiálne rozvedení, no kráska požiadala aj cirkev, aby ich rozviedla. 

Vo svojej žalobe, ktorú doručila cirkevnému súdu tvrdí, že Ondřej sa v súkromí rád prezliekal za ženu. To nie je všetko! Dokonca mal od nej požadovať, aby v takomto prezlečení mali spolu sex! K spomínanej žalobe sa dostala aj redakcia denníka Blesk, ktorá herca a hudobníka oslovila, aby sa k obvineniam vyjadril. Hoci Brzobohatý doteraz o všetkých tvrdeniach svojej ex mlčal, tentokrát sa musel brániť. „O svojej sexualite som nikdy nepochyboval. Moja orientácia je a vždy bola heterosexuálna...Ako decko som sa často prezliekal za rôzne postavy z filmov a chodil sa potom predvádzať rodičom do obývačky. Som veľkým fanúšikom aj Drag Queen. Niekomu to môže pripadať zvláštne alebo divné, ale ja sa pri tom skvele bavím a náramne sa odreagujem. Rozhodne to ale nemá vplyv na moje duševné zdravie alebo moju sexuálnu orientáciu,” priznal pre blesk.cz na svoju obranu Brzobohatý. Kuchařová ho pritom pred rokmi poslala aj ku sexuologičke, kam išiel, aby dokázal, že jeho záľuba v prezliekaní nemá nijaký vplyv na jeho sexuálnu orientáciu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie