Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ak hľadáte pevný vzťah, pri týchto mužoch buďte v strehu! 4 znamenia zverokruhu, ktoré sa nechcú viazať
Zdielať na

Ak hľadáte pevný vzťah, pri týchto mužoch buďte v strehu! 4 znamenia zverokruhu, ktoré sa nechcú viazať

Zdroj: unsplash.com/freestocks

Nie každý muž sa chce viazať. Niektorí dávajú prednosť príležitostnému randeniu pred dlhodobými záväzkami, pretože milujú slobodu a nezávislosť. Zistite hneď, či takého nemáte akurát vedľa seba! Nie ste akurát s niekým, kto s vami randí čisto zo sebeckých dôvodov a možno len kvôli sexu?

Niektoré znamenia zverokruhu nemajú tendenciu brať vzťahy vážne, čo vo finále druhým ubližuje. Zvlášť pokiaľ máte celkom iné predstavy o tom, ako by sa malo randenie ďalej vyvíjať. Vo chvíli, keď začnete hovoriť o tom, že by sa bezstarostné chodenie mohlo prehuplo do niečoho vážnejšieho, môžete tvrdo naraziť. Na ktoré znamenia si musíte dávať pozor?

Na nový seriál TV JOJ s názvom Tomáš a Diana sa môžete tešiť už 24.mája!

Baran  

Barani sú jednoducho Barani. Radi súťažia a predháňajú sa. Je teda veľmi nepravdepodobné, že by hneď na začiatku hľadali oddaný vzťah. Aj keď s vami začne Baran chodiť, stále v nich bude prežívať túžba po dobrodružstve, čo vedie k tomu, že sa budú chcieť hlavne baviť. Počítajte s tým, že pokiaľ s Baranom začnete randiť, nie je pripravený na nič zmysluplné a že randenie pre neho znamená sex, cestovanie a skúšanie nových vecí.  

unsplash.com/mubariz-mehdizadeh

Blíženci  

líženci sú ako motýľ, ktorý prelieta z jedného kvetu na druhý. Muži v tomto znamení horia túžbou spoznať každého človeka na svete. Nemôžete sa teda čudovať, že keď s ním začnete chodiť, okrem vás bude ešte zaneprázdnený ďalšími desiatimi aktivitami (a niekedy aj niekým ďalším). Príležitostné randenie je pre nich možnosť na to, aby mohli preskúmavať nové zákutia. Veľmi skoro sa preto začnú nudiť a radšej sa poobzerajú po niekom ďalšom. Pre Blížencov platí, že za plotom je tráva vždy zelenšia.  

unsplash.com/filipp-romanovski

Váhy  

Váhy milujú krásne veci a pokiaľ s nimi začnete randiť, zistíte, že sú vrelé a veľmi hravé. Volia príležitostné randenie, pretože majú rady príjemné a nevážne zložky sociálnej interakcie. Dávajú si vždy na čas, kým sa plne oddajú vzťahu, a krátkodobé vzťahy považujú za dostatočne silné a hodnotné. Nájsť niekoho, s kým im bude fajn, nie je ťažké, pretože sú prirodzene charizmatickí, ale hlavne po nich nechcite po dvoch týždňoch, aby vám povedali, že vás bezhranične milujú.  

unsplash.com/radu-florin

Strelec  

Čo môžete očakávať od slobodomyseľných Strelcov, že. Milujú dobrodružstvo a pocit slobody je pre nich úplne kľúčový. Preto preferujú príležitostné randenie, pretože si dávajú čas na to, aby sa s niekým usadili. Majú dobrodružného ducha a vždy si vyberajú cestu, ktorá im umožní objaviť niečo nové a zaujímavé. Rutina je im cudzia a ich impulzy im hovoria, že k životu potrebujú nové stretnutia a eskapády. Pokiaľ teda začínate randiť so Strelcom, majte na pamäti, že neznášajú obmedzenia a uprednostňujú vzťah bez nátlaku. 

unsplash.com/ atikh-bana

Súvisiace články

Najčítanejšie