Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto je vraj najsmutnejší manželský pár na svete! Prečo? Pozrite sa na nich!
Zdielať na

Toto je vraj najsmutnejší manželský pár na svete! Prečo? Pozrite sa na nich!

Zdroj: instagram/georgekeywood

Sienna je atraktívna mladá žena, ktorú George zaujal na prvý pohľad. Neváhala kvôli nemu precestovať polovicu zemegule, len aby sa bližšie spoznali a dali sa dokopy. A nikto nechápe, ako práve ju mohol očariť takýto muž!

Mladá žena miluje fitnes a už na prvý pohľad je veľmi atraktívna. Keď prvýkrát uvidela Georga, ten ju okamžite zaujal. Pritom väčšinu žien by pohľad na tohto muža rozhodne neočaril. Prečo? 

George je totiž morbídne obézny a nie je to vyslovene lámač ženských sŕdc, do ktorého by sa dámy na prvý pohľad zamilovali. Sienna bola však výnimka a dokonca sa kvôli nemu presťahovala z Austrálie do Anglicka! Dvojica sa po niekoľkoročnej známosti stihla už aj zosobášiť a narodil sa im aj spoločný syn. Hoci svojím vzťahom a každodennými problémami bavia na sociálnych sieťach, blondínu stále označujú ako zlatokopku, ktorá sa za Georga vydala iba pre peniaze. Pritom Sienna chce ľuďom dokázať presný opak, že aj ľudia dvoch absolútne odlišných proporcií sa môžu mať naozaj radi a viesť skvelý manželský život. Videá, ktoré zverejňujú na sociálnych sieťach, im aj slušne vynášajú. Mesačne si takto dokážu privyrobiť aj okolo 11 tisíc eur! Hoci sú spolu stále šťastní a zamilovaní, fanúšikovia ich na tik tok označili ako najsmutnejší manželský pár...

@siennakeywood #JustForLaughs Replying to @192.168.0.18 ♬ original sound - Sienna Keywood

@siennakeywood Replying to @Mark S ♬ original sound - Sienna Keywood

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa George Keywood (@georgekeywood)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa George Keywood (@georgekeywood)

Súvisiace články

Najčítanejšie