Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dnes patrí medzi najsexi hercov, no nebolo to vždy tak: Spoznali by ste Tomáša Maštalíra na fotkách z mladosti?
Zdielať na

Dnes patrí medzi najsexi hercov, no nebolo to vždy tak: Spoznali by ste Tomáša Maštalíra na fotkách z mladosti?

Zdroj: TV JOJ

V prípade tohto obľúbeného herca jednoznačne platí, že s pribúdajúcim vekom zreje ako víno. Čím je starší, tým lepšie vyzerá, súhlasíte?

Už 24. mája sa môžete tešiť na nový seriál televízie JOJ, v ktorom zahviezdi práve sympatický Tomáš Maštalír spolu s herečkou Dianou Mórovou. Ani vy sa už neviete dočkať?

Nový seriál TV JOJ s názvom Tomáš a Diana bude o každodenných problémoch vo vzťahu, v ktorých sa spozná väčšina z nás. Perfektný výber partnerskej dvojice je zárukou toho, že nudiť sa pri ňom určite nebudete! 

Maštalír a Mórová spolu hrávajú v rôznych divadelných predstaveniach a možno aj preto sa tejto príjemnej seriálovej ponuke potešili. 

"Ja si to užívam, baví ma to, tie situácie sú skutočne v mnohých prípadoch veľmi nápadité," povedal pre TV JOJ Tomáš Maštalír, ktorému zjavne táto úloha sadla ako uliata!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Čo sa týka vzhľadu Diany Mórovej, tá sa s pribúdajúcim vekom takmer vôbec nemení a postavičku má aj po päťdesiatke absolútne dokonalú. 45-ročný Tomáš Maštalír dnes patrí nielen medzi najobsadzovanejších slovenských hercov, ale mnohí ho považujú aj za sexsymbol. V jeho prípade sa však rozhodne dá hovoriť o výraznej zmene.  

Podľa záberov z jeho hereckých začiatkov, musíme uznať, že zreje ako víno a teraz vyzerá neporovnateľne lepšie! Čo poviete, spoznali by ste ho na fotografiách z mladších čias?  

Profimedia

TASR

TASR

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie