Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
S jedinou ženou už 35 rokov! Tom Hanks uvidel Ritu v televízii a zamiloval sa na prvý pohľad
Zdielať na

S jedinou ženou už 35 rokov! Tom Hanks uvidel Ritu v televízii a zamiloval sa na prvý pohľad

Zdroj: Profimedia

Kým mnohé hollywoodske páry sa rozchádzajú a rozvádzajú ako na bežiacom páse, láska tohto krásneho páru kvitne aj po troch desaťročiach spoločného života. Toto je tajomstvo ich šťastného manželstva!

Jeden z najúspešnejších amerických hercov, Tom Hanks (66), oslávil so svojou manželkou Ritou Wilson (66) už 35 výročie manželstva, píše brightside.me. Hoci ich vzťahu na začiatku mnohí neverili, dodnes patria medzi najstabilnejšie celebritné páry a ako obaja tvrdia, ich vzťah je po rokoch dokonca ešte pevnejší, ako na začiatku.

Spoznali sa v prvej polovici 80-tych rokov pri spolupráci na niekoľkých filmoch. Hoci Hanksovi sa prvé manželstvo nevydarilo, po krátkom randení sa oženil opäť. Z prvého zväzku má herec syna a dcéru a ďalších dvoch, dnes už dospelých synov, má s manželkou Ritou. 

Pre Toma Hanksa to bola láska na prvý pohľad. Prezradil, že bol Ritou ohromený, keď ju uvidel prvýkrát v televízii, no napokon sa stretli až po rokoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa lou♡ (@tomhanksuwu)

Aj vás zaujíma, ako im to klape už 35 rokov? Toto sú rady Toma Hanksa na šťastné manželstvo. Možno pomôžu aj vám! 

Neponáhľajte sa do manželstva  

Hanksovi prvé manželstvo nevyšlo a dnes tvrdí, že to bolo preto, lebo sa zbytočne ponáhľal. „Bol som príliš mladý, impulzívny a stále som pracoval,“ hovorí herec, ktorý si dnes myslí, že vstup do manželstva by mal byť premysleným rozhodnutím, nie spontánnym. Podľa neho by sa muži nemali hrnúť do manželstva pred 30-tkou.  

Robte kompromisy aj ústupky 

Hanks bol katolík a jeho polovička má pravoslávnu vieru. Pretože Tom vedel, aké dôležité je náboženstvo pre jeho ženu a pre celú jej rodinu, konvertoval na ich vieru. „Obetoval som niečo pre svoju ženu. Rita má grécke korene a ja som bol katolík. Takže predtým, ako som sa oženil, som svoju vieru zmenil z hlbokej úcty k jej rodine,“ prezradil Hanks, ktorý si myslí, že je rovnako potrebné robiť kompromisy, ako občas aj úplne ustúpiť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rita Wilson (@ritawilson)

Podporujte sa 

Keď v roku 1994 dostal Tom Hanks svojho prvého Oscara, nezabudol na pódiu ako prvej poďakovať svojej žene. „Stojím tu dnes preto, lebo úžasná žena, s ktorou žijem, mi každý deň ukazuje, čo je to láska!  

Keď v roku 2015 diagnostikovali jeho žene rakovinu prsníka, bol jej tou najväčšou oporou a starostlivo jej pomáhal. „Všetko, čo môžem urobiť, je pokloniť sa pred odvahou mojej ženy,“ povedal vtedy. Určite aj vďaka súdržnosti a silnej podpore sa jej chorobu podarilo poraziť! 

Neustále sa prekvapujte drobnosťami  

Slávni manželia veľa cestujú. Boli takmer na každom mieste na svete. A aj po rokoch manželstva sa stále snažia robiť jeden pre druhého malé milé drobnosti. „Vidím svoju ženu ako svoju najbližšiu osobu, ktorá je oveľa viac ako len manželka, priateľka alebo matka. Neviem si predstaviť svoj život bez nej. Často jej nechávam odkazy v blízkosti telefónu alebo niekde v kuchyni. Želám jej pekný deň a podobné veci. Píšem jej poznámky pomocou starožitných písacích strojov, ktoré zbieram - mám ich viac ako sto. A tiež mám vo zvyku posielať Rite fotky rôznych situácií, ktoré zažívam, keď nie som s ňou. Napríklad jej pošlem čo mám na obed a s kým obedujem, foto priateľov, s ktorými som sa stretol a tak podobne. Myslím, že sa jej to páči, “ hovorí Hanks.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A Man Called Otto (@amancalledotto)

Milujte sa takí, akí ste 

Manželia si cenia veci, ktoré spolu prežili. To robí ich lásku silnejšou. Americký herec prezradil, za čo si váži svoju ženu najviac. „Moja žena ma milovala, keď som bol štíhly a mladý, ale aj keď som poriadne pribral. Milovala ma plešatého, ale aj s vlasmi a bradou. Táto žena ma miluje, to viem isto. To je dôvod, prečo som taký šťastný človek...“ 

Buďte vďační  

Novinári sa často snažia zistiť to pravé tajomstvo Hanksovho dlhého a šťastného manželstva. On len s úsmevom odpovedá: „Moje tajomstvo šťastného manželstva je to, že som sa oženil so správnou ženou. Mám to šťastie žiť s nádhernou Ritou Wilson a som za to veľmi vďačný. Som vlastne najšťastnejší muž na svete,“ a dodal, že aj u nich sa raz za čas samozrejme objavila nejaká „búrka.“ „Aj to patrí k životu a vždy sa to dá prekonať,“ dodáva na záver skvelý herec a manžel, Tom Hanks. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rita Wilson (@ritawilson)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rita Wilson (@ritawilson)

Súvisiace články

Najčítanejšie