Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najprv šokovala tehotenstvom, teraz svadbou? Sexi Slovenka sa ukázala v svadobných šatách
Zdielať na

Najprv šokovala tehotenstvom, teraz svadbou? Sexi Slovenka sa ukázala v svadobných šatách

Zdroj: Instagram/veronikatwiins

Nebolo by to prvýkrát, čo by fanúšikov šokovala nečakanou novinkou zo svojho súkromia. Veronika Nízlová sa ukázala v svadobných šatách a všetko nasvedčuje tomu, že by sa mohla aj vydávať…

Sexi Twiinske sa už v minulosti podarilo verejnosť poriadne prekvapiť. Hoci po svojom boku nemala žiadneho oficiálneho priateľa, oznámila, že je tehotná. Otca svojho dieťaťa dlho aj tajila. Až oveľa neskôr vyšlo najavo, že je ním vychádzajúca hviezda Matúš Kolárovský. 

​Speváčka s ním pár nikdy netvorila a počas tehotenstva sa dvojica ani často nestretávala. Všetko sa však zmenilo po narodení dcérky, ktorej dala menom Nea. Matúš sa o ňu zaujíma, navštevuje ju a ostatné týždne trávi s Twiinskou nápadne veľa voľného času. A Veronika otvorene priznala, že je skvelý otec a o ich dcérku sa stará. "Matúš je milujúci otec, prezradila nám nedávno. Sexi bruneta sa nedávno nechala vyfotiť a natočiť v svadobných šatách, ktoré jej veľmi pristali. Hoci všetko nasvedčuje tomu, že by sa mohla vydávať a bolo by aj za koho, čas ukáže, či to bude práve Matúš. Čo si myslíte vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Súvisiace články

Najčítanejšie