Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slávny šéfkuchár sa opäť oženil: Wau, o takejto svadbe snívajú takmer všetky ženy!
Zdielať na

Slávny šéfkuchár sa opäť oženil: Wau, o takejto svadbe snívajú takmer všetky ženy!

Zdroj: Instagramjamieoliver

Kým všetci ostatní si predchádzajúce dni užívali veľkonočné sviatky, stále zamilovaná dvojica sa rozhodla práve tento čas využiť na veľmi výnimočný a nezabudnuteľný okamih.

Jamie a Jools Oliverovci sa práve počas Veľkej noci rozhodli vycestovať na nádherné Maledivy aj so svojimi piatimi deťmi, aby si práve na tomto mieste po 23 rokoch manželstva obnovili svoj manželský sľub, píše mirror.co.uk.

Takto vyzerali slávni manželia na svojej prvej svadbe...

47-ročný šéfkuchár sa pred 23 rokmi oženil so svojou láskou z detstva a prezradil, že s Jools si veľmi túžil zopakovať spoločné áno ešte predtým, ako ich päť detí postupne vyletí z hniezda. 

Aj keď sa do seba zaľúbili ešte ako veľmi mladí a ich vzťah prešiel rôznymi skúškami, nakoniec všetko prekonali a dôkazom ich lásky je aj ich päť detí. 

Romantická svadba bola nesmierne emotívna práve preto, že ich vlastné deti boli pri tom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Oliver (@jamieoliver)

“Bolo to naozaj výnimočné, zábavné a romantické, keď slová v obrade dávali väčší zmysel, keď sme sa dostali tak ďaleko. Zdá sa mi to ako žmurknutie od prvej svadby, ktorú sme mali absolútne súkromnú bez paparazzov v dedinskom kostole…” napísal na Instagram dojatý Jamie a pridal niekoľko prenádherných momentiek z ich veľkého dňa.

Pod príspevkom sa nakopilo množstvo gratulácií a pozitívnych ohlasov a mnohé dámy vyslovili želanie, že takúto romantickú nádheru by tiež raz chceli zažiť… 

Blahoželáme! V dnešnej dobe a najmä v šoubiznise, je mať takýto krásny vzťah naozaj vzácnosť!

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie