Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Partnerský horoskop: S kým vás čaká milostné dobrodružstvo a s kým láska na celý život?
Zdielať na

Partnerský horoskop: S kým vás čaká milostné dobrodružstvo a s kým láska na celý život?

Zdroj: unsplash.com/everton-vila

Možno na horoskopy úplne neveríte a už vôbec nie na tie partnerské. Láska predsa stojí na oveľa viac veciach ako len na tom, kedy sa kto narodil. Rozhodne ale nemôžete poprieť, že sa jednotlivé znamenia správajú často dosť predvídateľne.

A v láske to platí dvojnásobne. Aké znamenie sa k vám hodí na celý život a s kým si budete skôr len užívať?

Baran   

Barani sú, rovnako ako v živote, aj v láske hnaní túžbou byť všade prví, najlepší a neustále objavovať. Klasický vzťah vás nudí a potrebujete si ho spestrovať napríklad netradičným sexom alebo novými zážitkami. Keď ale nájdete svoju spriaznenú dušu, nemáte jediný dôvod k nevere.   

Chápať vás bude jedine ďalší Baran. Práve on bude totiž s nadšením plniť každú vašu fantáziu. Ak chcete zažiť niečo vzrušujúce, zoznámte sa s Levom. Buďte ale pripravení na to, že každý z vás bude chcieť vo vzťahu viesť. Hýčkať vás bude Býk, pre ktorého je vaša spokojnosť najväčšou odmenou.   

unsplash.com

Býk   

V Býkoch sa skrývajú najzmyselnejší jedinci zverokruhu. Od bláznivého života plného nezáväzných vzťahov na jednu noc vás odrádza len vaša prirodzene verná povaha. Netúžite po krátkodobých známostiach, oveľa radšej si postupne budujete láskyplný vzťah, v ktorom sa na toho druhého môžete spoľahnúť. Hádka alebo dusno vám vie pokaziť náladu aj na celý deň!   

So svojou pôžitkárskou povahou by ste mali vyskúšať vzťah so Škorpiónom. Nedostatok vašej nápaditosti a tiahnutia k stereotypu hravo vyváža kreatívna Váha. Pomalé životné tempo rozhodne rozprúdi energický Strelec.   

Blíženci   

Vaša rola vo vzťahu väčšinou osciluje medzi absolútnym nezáujmom a spaľujúcou láskou. Zlatá stredná cesta je pre Blížencov nudná. Nie ste typ pre sex na jednu noc, potrebujete k láske dušu. Pokiaľ sa rozhodnete, že vám partner stojí za to, aby ste mu boli verná a nelovila v iných vodách, vráti sa mu jeho čakanie aj s úrokmi. Máloktoré znamenie totiž dokáže byť toľko srdečné, romantické a nápadité.   

Strelci vás uchvátia zmyslom pre „hranie hier“. Ďalší Blíženec bude zdieľať vašu hravosť a kreativitu, ale ľahko by sa mohlo stať, že sa v názore na rovnakú vec nestretnete. Dokonalým náprotivkom vám bude Škorpión, ktorý na každej veci dokáže nájsť niečo, čo vás spoľahlivo pobaví.   

unsplash.com

Rak   

Aj keď vo vás až do smrti zostane kúsok malého dieťaťa, nikto by nemohol tvrdiť, že nie ste vášnivými milenkami, skvelými partnermi a milujúcimi rodičmi. Raci vo všeobecnosti nemajú radi vo vzťahu ani v posteli nadvládu.   

Najdokonalejšiu harmóniu budete tvoriť s partnermi v znamení Leva, ktorí sú rodenými vodcami. Ak ich dokážete obdivovať, budú vás celý život nosiť na rukách. S Váhami a Škorpiónmi si zase užijete množstvo splnených sexuálnych snov. Najosudovejšie chvíle vás ale čakajú s Kozorožcom, aj keď mu možno občas nie úplne porozumiete.   

Lev   

Vaša vášeň a sexuálny apetít sú to, čo vás obvykle predchádza. Najspoľahlivejšia cesta, ako porozumieť ľudskému charakteru, je podľa vás vliezť s ním do postele. Jednoduché, ale účinné. Na druhú stranu by ste za svojich najbližších položili život. Ste lojálni, verní a obetaví, aj keď ľahko vybuchnete.   

Ak potrebujete neustále štekliť levie ego, hľadajte si partnera medzi Váhami. Neskutočne spaľujúcu vášeň zažijete so Škorpiónom, ale v iných oblastiach než medzi perinami ho najskôr neznesiete. Báječný pár budete tvoriť aj s Vodnárom. Musíte si ale dávať pozor, aby ste sa ho nesnažili príliš dirigovať.

Panna   

V láske sa javíte ako kus ľadu. Stačí ale, aby prišiel ten pravý, a budete sa diviť! Napriek tomu nikdy nebudete patriť medzi jedincov, ktorí dávajú svoju náklonnosť okato najavo na všetky strany. A radšej by ste zomreli, než by ste partnerovi urobili žiarlivostnú scénu na verejnosti.   

Akákoľvek Ryba, ktorá sa do vás zamiluje, bude neskonale rada objavovať a plniť všetky vaše priania a túžby ešte skôr, než ich vyslovíte. Veľmi úspešné by pre vás tiež malo byť nájsť si Škorpióna, ktorý zaručene rozpustí vašu ľadovú auru. A s Kozorožcom spoznáte pravý význam pojmov „splnený sen“ a „láska na celý život“.  

unsplash.com

Váhy   

Za vašou dokonalou eleganciou, ktorá odrádza snahu o sex na jednu noc, sa skrýva vášnivá sexualita. Poznáte svoje telo i dušu a viete, čo vám robí dobre. Chcete náprotivok, ktorý je inteligentný, romantický a nebude vás nudiť. V posteli ani v živote.   

Jedine ďalšia Váha bude rozumieť vašej kreativite a potrebe skúšať niečo nové. Stíhať vás bude aj Baran, len musíte zavrieť oko nad jeho sebectvom. U Strelca sa vám môže zdať, že ho vaše hry nudia, ale čoskoro pochopíte, že mu ide len a len o vás.   

Škorpión   

Škorpióni sú považovaní za najvášnivejšie znamenie zverokruhu. Keď príde na sex, nič ich neprekvapí ani nešokuje, pretože je veľmi pravdepodobné, že aj toto už niekedy skúsili alebo zažili. Vo vzťahu hľadajú hlavne neutíchajúcu vášeň, ale aj vernosť. Na oplátku ponúkajú to isté vrátane romantických gest.   

Najlepšími partnermi do postele aj pre život sú pre Škorpiónov zase len Škorpióni. Harmonické súhry ale dosiahnete aj s Rybami, ktoré budú zdieľať vaše nadšenie a súčasne sa vám dokážu úplne poddať. Vernosť môžete očakávať od Rakov, musíte mať ale dominantnejšiu náturu a v živote ich tak trošku viesť. Potom sa z toho môže ľahko vykľuť láska na celý život.   

Strelec   

Vašou najlepšou vlastnosťou v oblasti vzťahov je schopnosť striktne rozlišovať medzi láskou a sexuálnym povyrazením. Sex je pre vás príjemnou zábavou, za ktorou nevidíte hneď manželstvo a deti. Pokiaľ sa ale pre manželstvo a dieťa rozhodnete, ste úžasnými partnermi.   

Skvelým náprotivkom je pre vás Vodnár, ktorý s vami bude bez problémov schopný držať vaše životné tempo a potrebu osobného priestoru. Tiež Ryby, ochotné experimentovať, sú pre vašu voľnomyšlienkársku dušu ideálnymi partnermi. Najdokonalejšie súhry ale dosiahnete zase len so Strelcom, ktorý vás bude dokonale chápať a inšpirovať.

unsplash.com/jonathan-borba

Kozorožec   

Vaše záujmy sú väčšinou také široké, že by ste si s nimi vystačili aj na niekoľko životov. Lenže milovaný náprotivok je pre vás prístav v búrke, ku ktorému sa vždy radi vraciate. Tiež sex je pre vás spojený s citmi. Pokiaľ nemilujete, dávate zo seba s biedou polovicu. Milujete sa však rovnako vášnivo, ako žiarlite.   

Vodnár je partnerom, ktorý zaručene dokáže zbúrať hranice medzi tým, čo „sa nehodí“ a čo je šialene sexi. Pravdepodobne sa s ním dočkáte vecí, o ktorých ste doteraz len snívali. Dokážete ho nespútane milovať celý život, pokiaľ sa naučíte mu veriť a nežiarliť. Inak sa budete vnútorne týrať nad jeho voľnomyšlienkárskou dušou. Z Rýb sa vám doslova podlomia kolená. Akonáhle po vás zatúžia, nemáte šancu odolať. Škorpióni vás dokážu inšpirovať aj neustále uchvacovať. Navyše s nimi idete ruka v ruke v otázke vernosti a istoty, čo je niečo, čo ju o oboch oceníte.   

Vodnár   

Vaša povaha je vo vzťahu veľmi spontánna a priamočiara. Nepotrpíte si na dlhé flirty ani skúmanie toho, čo má ten druhý rád. Oceníte, keď vám to povie na rovinu. Najviac vás vzrušuje vizualita. Sex pod perinou, so zhasnutým svetlom a v oblečení? To už budete radšej čistiť kúpeľňu! Svoj náprotivok však milujete so všetkým, čo k tomu patrí, aj s chybami.   

Najlepším partnerom je pre vás Baran. Aj po rokoch sa totiž dokážete vzrušiť len obyčajným pohľadom na seba a nikdy si nezovšedniete, aj keď by to tak pre okolie možno mohlo vyzerať. Najslobodnejší vzťah zažijete s partnerom narodeným aj v znamení Vodnára, ale otázkou je, či spoločne dokážete vybudovať niečo, čo má stabilné základy. Pre nekončiacu zábavu zalovte vo vodách Blížencov, ale deti si s nimi radšej neobstarávajte. Mohlo by sa totiž ľahko stať, že budú vychovávať ony vás dvoch.   

Ryby   

Vaša sexualita je riadená Venušou, teda planétou lásky a túžby. Niet divu, že sú vašimi najsilnejšími zbraňami flirtovanie a zvodný pohľad. Avšak zjednodušene by sa o vás dalo povedať, že ste pes, ktorý šteká, ale nehryzie. Aj napriek množstvu náznakov to totiž musí byť partner, kto vás „uloví“. Vy zase viete, čo chcete, a vždy to tiež dostanete. Aj keby to malo trvať veľmi, veľmi dlho.   

Ideálnymi partnermi sú pre vás Levi a Barani, ktorých egu bude lichotiť váš neskrývaný záujem o nich. Keďže potrebujú byť všade prví a najlepší, nehrozí vám s nimi ani dlhé oťukávanie. Akonáhle raz podľahnú vášmu kúzlu, máte ich omotané okolo prsta na celý život. Romantiku zažijete so zmyselnými Býkmi, ktorí poznajú, po čom túžite, a s ochotou vám to doprajú. Vaša pokojná, láskyplná a verná povaha sa bude hodiť aj k štedrým Kozorožcom. 

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie