Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V seriáli The Crown sa objaví aj príbeh lásky Williama a Kate: TÁTO herečka stvárni princeznú
Zdielať na

V seriáli The Crown sa objaví aj príbeh lásky Williama a Kate: TÁTO herečka stvárni princeznú

Zdroj: Profimedia

Ak ste si aj vy obľúbili seriál o kráľovskej rodine, určite vás poteší, že v najnovšej sérii budú zmapované aj začiatky vzťahu princa Williama s Kate Middleton.

Natáčanie šiestej a zároveň poslednej série populárnej drámy Netflixu The Crown je v plnom prúde a prinesie mnoho prekvapení, informuje Daily Mail.

Kým doteraz sa tvorcovia zamerali najmä na starších členov a príbehy kráľovskej rodiny z dávnej minulosti, v šiestej sérii bude dej zameraný najmä na princa Williama, ktorý by sa mal stať v budúcnosti kráľom Spojeného kráľovstva. 

V posledných dňoch uniklo niekoľko záberov z natáčania, pri ktorých je jasné, že momentálne tvorcovia zachytávajú obdobie, kedy sa William stretol prvýkrát so svojou dnes už manželkou Kate. Ktovie, ako začiatok ich randenia a lásky nakoniec sfilmujú, pretože ani jeden z páru nikdy neprezradil, kedy a kde sa spoznali. Historku, že to bolo na módnej prehliadke, kde Kate Williama doslova očarila, totiž nikdy nepotvrdili. 

Profimedia

Čo je však už teraz isté, je meno a tvár herečky, ktorá mladučkú študentku Kate Middleton stvárni. Ide o 19-ročnú začínajúcu herečku Meg Bellamy, ktorá bola z tejto príležitosti úplne nadšená a vyjadrila, že spraví všetko preto, aby Kate zahrala čo najlepšie. Princa Williama stvárni 22-ročný rovnako nie príliš skúsený herec Ed McVey. Čo poviete, podobajú sa?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??? ????? ?????? ✨ (@royallerblogu)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Crown — Brasil. (@thecrownfas)

Súvisiace články

Najčítanejšie