Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jessica Alves ukázala svoju novú vagínu: Pozrite sa, ako TO tam dole vyzerá!
Zdielať na

Jessica Alves ukázala svoju novú vagínu: Pozrite sa, ako TO tam dole vyzerá!

Zdroj: Profimedia.sk

Extravagantná blondína rada provokuje svojím telom, ktoré je práve vďaka nespočetným plastickým operáciám hotovým umeleckým dielom. Hoci sa Jessica Alves narodila ako muž, dnes je z nej žena so všetkým, čo k tomu patrí. A nebojí sa to ani ukázať!

Svet ju pred pár rokmi spoznal ako Rodriga - atraktívneho mladého muža, ktorý bol závislý od plastických operácií a na svojom tele si dal vylepšiť všetko, čo sa mu nepáčilo. 

Aj to je už minulosť, keďže z Rodriga sa medzičasom stala Jessica! Ešte ako muž údajne sám cítil, že bol vo svojom takmer dokonalom tele nespokojný, no nevedel, prečo. Až keď podstúpil zmenu pohlavia a stal sa ženou, zistil, že práve v ženskom tele sa cíti dobre. Samozrejme, opätovne podstúpil  niekoľko plastických operácií, vďaka ktorým dnes vyzerá ako umelá sexi bábika. A to, že je naozaj ženou aj rada ukazuje! Jessice v thajskom Bangkoku vymodelovali ženskú vagínu, ktorou sa teraz pýši... "Mám najkrajšiu vagínu. Musím si dávať pozor na to, ako sedím, chodím a ako sa sprchujem, pretože sa veľmi rýchlo vzruším," priznala Jessica v relácii Botched, ktorá je s výsledkom práce thajského doktora nadmieru spokojná. Svoje prirodzenie dokonca takmer úplne nahé ukázala aj na sexi fotkách, ktoré nedávno nafotila...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie