Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bizarnej dvojici nikto neveril, teraz opäť šokovali: Nevedia sa dočkať spoločného dieťatka
Zdielať na

Bizarnej dvojici nikto neveril, teraz opäť šokovali: Nevedia sa dočkať spoločného dieťatka

Zdroj: Profimedia

Mnohí ich vzťah považovali iba za vtip, no uzatvorením manželstva všetkým dokázali, že to myslia vážne a najnovšie sa vraj nevedia dočkať spoločného potomka!

Quran a Cheryl McGregorovci sa od začiatku ich vzťahu stali hotovou senzáciou a na sociálnych sieťach ich sleduje už viac ako 3-milióny ľudí. Hoci je medzi nimi šialený vekový rozdiel 37 rokov, netaja sa tým, že ku šťastiu im chýba už len spoločné dieťa, píše 7news.com.au.

Túžbou po založení rodiny sa netajili od začiatku, teraz však začali intenzívne konať. Dieťa by im mala odnosiť náhradná matka, v kontakte sú vraj momentálne s tromi, no nevylučujú ani adopciu.  

Cheryl má pritom už 62 rokov, z predchádzajúceho vzťahu má sedem detí a je už niekoľkonásobnou babičkou. 

@oliver6060 Hes my better half @kingqurannewpage #CapCut #DoritosTriangleTryout #fyp ♬ drive who crazy by D4M Sloan - ᖭི༏ᖫྀ

Bizarná dvojica sa úplne od začiatku pravidelne stretáva s posmeškami aj s kritikou. 25-ročného Qurana ľudia obviňujú, že staršiu ženu len škaredo využíva na svoje zviditeľnenie, Cheryl aktuálne vypisujú, že je príliš stará na to, aby sa starala o malé bábätko. 

„Hovoria mi (asi kvôli môjmu veku), že sa už nezvládnem postarať o dieťa. Čože? Mám viac energie ako polovica tých deciek, ktoré sa o deti starajú, takže v tom nevidím problém,“ uviedla manželka mladého zajačika. 

Nuž, či sa títo dvaja skutočne dočkajú spoločného potomka, sa necháme prekvapiť. Isté však je, že by im to pomohlo ešte k väčšej popularite, o čo im zjavne ide najviac...

@oliver6060 It’s never too late ? @kingqurannewpage #fyp #agegap #themccains ♬ original sound - Jenna
@oliver6060 Replying to @flexin_maryy still gonna have one ? #Inverted #reply ♬ I Dont Care - Lily Olsen
@oliver6060

?

♬ original sound - THE MILWAUKEE WAY??
@oliver6060

❤️

♬ PRETTY BOY FLOW - STURDYYOUNGINN??™️

Súvisiace články

Najčítanejšie