Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Česko-slovenský pár sa pýši luxusom, no na krku má mať dlhy: Hrozí im exekúcia
Zdielať na

Česko-slovenský pár sa pýši luxusom, no na krku má mať dlhy: Hrozí im exekúcia

Zdroj: Profimedia.sk

Už dávno nemala nejaká celebritná dvojica na krku toľko rôznych škandálov ako títo dvaja. Po rôznych neverách, ktoré vyplávali na povrch, však tentoraz Lela Ceterová a Karlos Vémola údajne riešia rôzne dlhy...

Manželstvo tejto dvojice je poriadna divočina! Český bojovník bol totiž svojej manželke už niekoľkokrát neverný a hoci sa svoje aféry vždy snažil ututlať, nikdy sa mu to nepodarilo. Práve naopak!

Karlos si po každom prešľape svoju zákonitú snažil udobriť. Na Lele rozhodne nešetril! Dovolenky a najmä luxusné kabelky a oblečenie totiž slovenská playmate miluje a rada sa nimi chváli. Hoci dvojica žije v luxusnom dome Vémolalande a obklopuje sa drahými vecami, vyzerá to tak, že nie na všetko majú... Pre český web extra.cz totiž prehovoril Karlosov bývalý kamarát, ktorý tvrdí, že má dlhy a hrozí mu exekúcia! "Poznám ho šesť rokov a nikdy nemal peniaze. Je to chudák. Dlhuje za jeden dom v Anglicku, kam dnes nemôže jazdiť, keďže tam urobil nejaké daňové podvody. Dlhuje aj za slávny Vémolaland, dlhuje za autá, za všetko. Nepamätám si, že by mal niekedy peniaze," priznal bez okolkov v rozhovore Vémolov bývalý kamarát Patrik Pejcha, ktorý sa s ním tiež súdi. 


Profimedia.sk



Súvisiace články

Najčítanejšie