Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chladná a rezervovaná? Ani náhodou! Pozrite sa, čo vyviedla Kate manželovi na verejnosti!
Zdielať na

Chladná a rezervovaná? Ani náhodou! Pozrite sa, čo vyviedla Kate manželovi na verejnosti!

Zdroj: Profimedia

V takejto dobrej nálade sme princeznú Kate dávno nevideli, len sa pozrite, ako sa rozkokošila! Novinárom a všetkým prítomným takmer oči vypadli!

Princezná Kate sa aj so svojím manželom Williamom zúčastnili 76. ročníka odovzdávania cien BAFTA a vyzerali absolútne dokonalo. Zladený pár zaujal nielen outfitmi, ale aj uvoľneným správaním, nedalo sa nevšimnúť si, že protokol porušili dokonca niekoľkokrát, píše hellomagazine.com.

Kate opäť raz potvrdila svoj status módnej ikony a ľudia ocenili najmä to, že na červený koberec neváhala prísť v rovnakých šatách, aké mala pred štyrmi rokmi na tejto istej akcii. 

William si obliekol čierny zamatový oblek s motýlikom a bielu košeľu, Kate oprášila nádherné biele šaty z dielne britského módneho domu Alexander McQueen. Outfit tentokrát doplnila o zamatové čierne rukavice od Cornelie James a zaujala tiež výberom náušníc. Mnohých prekvapilo, že tento výrazný kúsok je obyčajná bižutéria zo Zary a ako to už býva, momentálne ich nezoženiete, lebo sú beznádejne vypredané. 

Profimedia

Takto svet Kate ešte nevidel! 

Od príchodu do Royal Festival Hall v Londýne bol kráľovský pár v mimoriadne dobre nálade a usmievali sa od ucha k uchu. Paparazzom sa dokonca podarilo zachytiť veľmi vzácny moment, keď Kate nenápadne potľapkala manžela po zadku. 

Manželia svojím uvoľneným správaním poriadne prekvapili, keďže na verejnosti väčšinou dodržiavajú protokol a dokonca sa nedržia ani za ruky. Možno je práve ich poľavenie od pravidiel „narážkou“ na Meghan a Harryho, podľa ktorých sú chladní a rezervovaní. 

Nech je to už akokoľvek, manželský pár vyzeral fantasticky a je vidieť, že si slávnostný večer naplno užili!

Súvisiace články

Najčítanejšie