Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zvedavé pohľady a kritiku ľudí si už nevšímajú: Takýto manželský pár ste ešte nevideli!
Zdielať na

Zvedavé pohľady a kritiku ľudí si už nevšímajú: Takýto manželský pár ste ešte nevideli!

Zdroj: Profimedia

Láska je slepá, nepozná rozdiely ani prekážky a tak ďalej… To všetko jednoznačne platí aj v prípade tejto dvojice, ktorá pravidelne šokuje okolie. Keď uvidíte ich fotografie, dôvod vám bude jasný hneď!

Miracle stretla svoju životnú lásku, teraz už manžela Charlesa pred štyrmi rokmi v práčovni, kde pracovala, na čom by nebolo nič zvláštne. Ten pravý dôvod, prečo je ich láska šokujúca pre okolie, je ten, že je medzi nimi extrémne obrovský vekový rozdiel, až 61 rokov, píše brightside.me.

24-ročná mladá žena sa s Charlesom, ktorý je realitným agentom na dôchodku, zoznámila v práci a hoci jej bolo jasné, že je starší, ihneď si padli do oka a cítili sa veľmi príjemne v spoločnosti toho druhého. Na citoch Miracle sa absolútne nič nezmenilo, ani keď sa dozvedela, aký je jeho skutočný vek. 

„Je mi jedno, či má 100 alebo 55, páči sa mi a hotovo. Keď sme sa stretli, myslela som si, že má 60 -70 rokov, pretože bol veľmi aktívny a vyzeral naozaj dobre,” povedala mladá žena, ktorá sa nakoniec za 85-ročného Charlesa aj vydala. 

Profimedia

Miracle prezradila, že jej mama ju od začiatku podporovala, pretože videla, že je s ním skutočne šťastná, horšie to však prežíval jej otec, ktorý však svojho zaťa nakoniec prijal, pretože nechcel stratiť svoju dcéru. 

Novomanželia s 61-ročným vekovým rozdielom si dokonca túžia založiť rodinu a rozhodli sa podstúpiť preto umelé oplodnenie. Paradoxom je, že Charles je o až o 13 rokov starší ako starý otec jeho manželky. 

Čo si o tomto pare myslíte vy? Veríte, že im to môže fungovať?

@mnigeria98 IM HER‼️ Nice To Meet All Of My New Followers ?? #fyp #imher #MrsPogue #oneofakind #nurse #wife #hubby ♬ Her - Megan Thee Stallion
@mnigeria98 #loveislove #breakfastwithbabe #jimmydean ?? #fyp #fypシ ♬ original sound - M?✨
@mnigeria98 HEY YALL!!! Here We Are Again Traveling ?? This Time To #BERMUDA ✈️✈️ Had To Explore The Wonders Of This Beautiful Island & All I Found Was Sea Glass, Very Nice People, & A Windy Ocean‼️? Hope Y’all Enjoy This Video, WE’RE BAACCKKKK?? See You In The Next Country!! #secondhoneymoon #travel #fyp #explore #explorepage #foryoupage #oldermanyoungerwoman #bermudatriangle #tiktokchallenge #facebookreelscontest ♬ Pose - Yo Gotti

Súvisiace články

Najčítanejšie